Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
28 jun 2024

Brio Opvouwbare Scootmobiel – Standaard Met Draaibare Stoel

De Brio opvouwbare scootmobiel is in 4 varianten leverbaar. Er zijn twee uitvoeringen met twee voorwielen in het midden en twee uitvoeringen met twee voorwielen aan de buitenzijde. Wij hebben alleen de varianten met twee wielen aan de buitenzijde opgenomen in ons assortiment omdat deze de beste stabiliteit in veiligheid geven en u op alle ondergronden uit de voeten kan met de opvouwbare scootmobiel. Qua draaicirkel scheelt dit bijna niks met de variant met de twee wielen in het midden. Ook heeft de 4 wiel versie vering op de vooras voor extra comfort.

De Brio S19F Plus

De Brio wordt bij ons als enige aanbieder standaard met een draaistoel met armleuningen geleverd zodat van alle gemakken voorzien bent. De armleuningen zijn neerklapbaar en in twee hoogtes instelbaar. Doordat de stoel draaibaar is kunt u makkelijker in en uitstappen en kunt u de stoel bijvoorbeeld bijdraaien bij een tafel of op een terras .Door de handige voethendel kunt u de Brio binnen enkele seconden zonder veel moeite in en uit vouwen en is deze meteen klaar voor  gebruik of vervoer. Doordat deze als een koffer opgevouwen wordt past deze bijna in iedere auto en kan deze ook als trolley worden verreden . De S19F Plus is ook geschikt voor vliegverkeer en mag dus meegenomen worden in het vliegtuig.

Snelheid & Actieradius

De brio heeft een maximale snelheid van 8 km/u dan eenvoudig kan worden ingesteld via een draaiknop op het display. Standaard heeft deze een bereik van circa 15 km wat je moet vergelijken met loopafstanden wat over het algemeen meer dan genoeg is . Wel zijn de lithium accu’s op elke moment bij te laden en zijn deze ook geschikt voor kort laden van bijvoorbeeld een uurtje. Optioneel kunt u kiezen voor een slag grotere accu’s wat een bereik van 20 km geeft. Let wel op dat de grotere accu niet mee mag in het vliegtuig.

Brio S19FC Carbon

De Brio S19FC Carbon is uitgevoerd in een zwarte kleur met een carbon schaar systeem onder de stoel . Hierdoor wordt de Brio lichter om te tillen . Ook is deze uitvoering standaard uitgevoerd met een luxe comfort stoel wat een dikkere vulling heeft en heeft deze standaard al geïnterrogeerde verlichting in de scootmobiel. Ook is dit een 4 wiel uitvoering met beide voorwielen aan de buitenzijde zodat u stabiel en veilig op pad kunt ongeacht de ondergrond. Ook deze uitvoering heeft een voetpedaal voor het makkelijk in en uitklappen van de scootmobiel. Ook deze brio heeft bij ons wegklapbare en in hoogte verstelbare armleuningen.

Brio Scootmobiel Accessoires 

De Brio scootmobiel is uit te breiden met een aantal accessoires net wat u handig vind . Zo kunt u denken aan :

  • Boodschappenmand voorzijde
  • Nettas onder de zitting
  • Reistas / Beschermtas
  • Rugleuningtas
  • Grote accu of extra accu
  • Beschermdeken voor in de auto
  • Tillift
  • Wandelstokhouder
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken