Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
13 jun 2024

Carbon Elektrische Opvouwbare Rolstoel

Het voordeel van een carbon opvouwbare elektrische rolstoel is het zeer lichte tilgewicht en dat carbon een zeer sterk materiaal is wat een perfecte schokabsorberende werking heeft . De Quickie Carbon Q50 R is de aller lichtste elektrische rolstoel van carbon die er op de markt verkrijgbaar is . Deze weegt nog maar slechts 14 kg en is met 1 eenvoudige handeling binnen enkele seconden op te vouwen. Hierdoor is de rolstoel voor de meeste mensen makkelijk te tillen. Door zijn compacte afmetingen past deze ook bijna in elke auto en neemt u deze makkelijk mee naar de plaats van bestemming. Dit geeft weer een hoop vrijheid en kwaliteit van leven.

Eigenschappen van de carbon elektrische opvouwbare rolstoel

De Quickie Carbon Q50 R is de beste en lichtste carbon rolstoel verkrijgbaar. Deze heeft een maximale snelheid van 6 km/u die naar wens instelbaar is op de joystick. Het standaard actieradius is 15 km wat normaal gesproken meer dan genoeg is als u het vergelijkt met lopen . Optioneel kunt u nog kiezen voor een 2e accu die dan ook in de rolstoel wordt geplaats zodat u een bereik van 30 km heeft.

Aangedreven door twee sterke motoren kan deze rolstoel op veel ondergronden uit de voeten en is een grasveld of verhard zandpad geen enkel probleem. Ook met  hellingen en dalingen heeft deze rolstoel geen probleem. De magneetrem zorgt ervoor dat u altijd geremd stil staat als u de joystick los laat waar u ook staat. Ook als de rolstoel uit staat is deze geremd zodat u veilig in en uit kunt stappen. De anti-lek banden zorgen ervoor dat u altijd met de juiste bandenspanning rond rijd en hier niet naar om hoeft te kijken. Ook heeft u geen kans op een lekke band zodat u nooit ergens komt stil te staan.

Groot Assortiment Elektrische Opvouwbare Rolstoelen

Buiten de carbon opvouwbare elektrische rolstoel hebben wij nog veel andere soorten opvouwbare elektrische rolstoelen . De lichtste hiervan is de Splitrider Ultralight. Deze splits je in 2 delen en heeft nog maar een tilgewicht van 8,6 kg. Deze is heel compact op te vervoeren. In onze showroom hebben wij alle verschillende type’s naast elkaar staan zodat u goed de verschillen qua zit, opvouwen en rijden kunt vergelijken. Ook zit er verschil in het maximale gebruikersgewicht, banden, snelheid en actieradius. Zo kunt u een goed vergelijk maken doorat alles naast elkaar staan en de beste keuze maken die voor u geschikt is.

Grote Showroom

Onze grote showroom in Neede heeft buiten ons grote assortiment in opvouwbare elektrische rolstoelen ook een ruim aanbod in opvouwbare scootmobielen , natuurlijk hebben we ook veel andere hulpmiddelen van seniorenbedden, zitkussens, scootmobielen, hulpmiddelen voor eten en drink ect . Alle producten op onze website zijn ook aanwezig in onze showroom.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken