Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
4 jan 2019

Carbon Rollator Test

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar de lichtste en stevigste rollator die eenvoudig in te klappen en mee te nemen is. Dan komt u altijd uit bij een carbon rollator . Er komen tegenwoordig steeds meer carbon rollators op de markt , maar er zijn er maar 2 die echt stevig en stabiel zijn en aan de hoge eisen voldoen die een rollator eigenlijk moet kunnen hebben. Let daarom goed op welke carbon rollator je aanschaft aangezien het aanschaffen van een carbon rollator niet goedkoop is en je hier jaren gemak van wilt hebben.

Wat is nu eigenlijk een carbon rollator ?

Carbon is een zeer stevig materiaal dat lichter dan aluminium en sterker dan staal. Het word dan op veel producten op sport gebied al toegepast  om de beste prestaties te bevorderen. Het materiaal Carbon zijn eigenlijk hele dunne draden koolstof die voor het oog nauwelijks waarneembaar zijn. Deze koolstof draden zijn zeer licht en uitermate sterk. Zo is Carbon wel 2/3 lichter dan bijvoorbeeld aluminium. Deze eigenschappen maken Carbon perfect voor het maken van een rollator mits deze goed worden toegepast.

2 Beste Carbon Rollators

1. byAcre Ultralight Carbon Rollator 4,8 kg

Bij een carbon rollator gaat het natuurlijk om het lichte gewicht en de veiligheid. Nu is by Acre erin geslaagd de ultieme lichtgewicht rollator By Acre Ultralight Carbon te ontwikkelen van maar 4,8 kg met een optimaal veilig design . Ook aan de vormgeving is gedacht om een rollator met een moderne uitstraling op de markt te brengen. Door zijn gewicht van slechts 4,8 kg is de Carbon Ultralight rollator 1 van de lichtste zo niet de lichtste rollator die erop de markt te krijgen is .

Bij het ontwerpen van de Carbon Ultralight rollator is overal aan gedacht, zo zijn de remkabels weggewerkt in het frame zodat deze nergens achter kunnen haken. Is de rollator voorzien van een zeer sterk kruisframe wat een maximale belasting van maar liefst 130 kg kan hebben. Zijn de handvatten omgedraaid en voorzien van een zachte voorgevormde grip. Door de omgedraaide handvatten loopt u altijd automatisch rechtop achter de rollator.

Lees meer door op de titel omschrijving van de rollator te klikken. 

2. Rehasense Carbon Rollator Server Fiber

De Rehasense Carbon Rollator Server Fiber is met 5 kg de lichtste rollator op de markt. De rollator is uitermate sterk en heeft een maximale belasting van 150 kg. De rollator is verkrijgbaar in standaard uitvoering of met extra zachte comfort banden voor mensen met reumatische of pijnklachten.  De Server Fiber Rollator is een echte design rollator waarmee u voor de dag kunt komen. Door zijn stabiele en zeer wendbare rijgedrag is de Server Fiber een zeer gewild model . Zijn zeer lichte remsysteem maakt hem ook zeer geschikt voor mensen met weinig kracht in de handen. De Server Fiber Carbon wordt standaard geleverd met afsluitbare tas en stokhouder .

Door op de titel omschrijving van de rollator te klikken gaat u naar de product pagina van de betreffende rollator en vind u de uitgebreide beschrijving.

Carbon Rollator Test

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken