Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
21 mrt 2018

Comfortabel zitten in de sta op stoelen van de Totale Zorgwinkel

Als gaan zitten en weer opstaan uit een stoel lastig wordt, dan is een sta op stoel een ideale oplossing. Sta op stoelen zijn luxe fauteuils die elektrisch bedienbaar zijn. Ze kantelen naar voren zodat u staand in de stoel kan plaatsnemen en zakken daarna naar de normale zitstand. In de stoel ploffen is er dus niet meer bij. Wilt u weer opstaan, dan brengt de stoel u weer omhoog, kantelt en u staat weer stevig mei beide benen op de grond.

Een sta op stoel is niet alleen een handig hulpmiddel maar ook een comfortabel meubelstuk. De stoel is uitgerust met motoren die ervoor zorgen dat deze allerlei standen kan aannemen. Zo zijn rugleuning en voetenbank in de door u gewenste stand te zetten met de eenvoudige handbediening. Lekker lezen met de voeten omhoog of liggend een dutje doen; het kan allemaal in deze zalige stoelen.

Een uniek staaltje maatwerk

Een sta op stoel is maatwerk. De stoel wordt namelijk geheel naar uw lichaam aangemeten. Omdat wij al vele jaren actief zijn in de zorgbranche, werken wij veel samen met fysio- en ergotherapeuten. Inmiddels is het aanmeten van een sta op stoel uitgegroeid tot een van onze specialiteiten. Zo worden de ideale breedte, hoogte en diepte van de zitting door ons aangemeten evenals de hoogte van de armleuningen en de lengte van de voetenbank. U kunt de stoel laten uitvoeren met extra opties, zoals een ingebouwde lende steun of verwarming.

Maar het oog wil ook wat. Er is een sta op stoel voor elk interieur; van klassiek tot modern. U kunt kiezen uit talloze soorten stoffen in vele kleuren. Bekleding van leer of kunstleer behoort ook tot de mogelijkheden. Na het aanmeten, het kiezen van de bekleding en eventuele aanvullende opties wordt de sta op stoel door de door u gekozen fabrikant vervaardigd. Het uiteindelijke resultaat is een stoel die u optimaal ondersteunt, die een lust is voor het oog en waarin u heerlijk kunt relaxen.

Sta op stoelen van Nederlandse bodem

De Totale Zorgwinkel heeft gekozen voor de beste kwaliteit sta op stoelen van Nederlands fabricaat. Al uw wensen worden tot in detail verwerkt dankzij de persoonlijke contacten die wij met deze fabrikanten hebben. Maar ook bij een defect of een aanpassing kunnen wij hierdoor snel handelen.

Een ander voordeel is de korte levertijd. Maar uiteindelijk gaat het vooral om de kwaliteit. De fabrikanten DS Meubel, Fitform en Duet besteden maximale aandacht aan het vervaardigen van de voor u ideale sta op stoel. De garantievoorwaarden zijn ook uitstekend: 12 maanden op de stoel en 10 jaar op de mechaniek, de motoriek en het frame.

De Totale Zorgwinkel verzorgt demonstraties gratis aan huis

In onze thuiszorgwinkel in Neede kunt u ons uitgebreid assortiment sta op stoelen bekijken en uitproberen. Wij leggen u graag de verschillen tussen de diverse stoelen uit en bespreken de vele mogelijkheden. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Bent u niet in de gelegenheid om onze thuiszorgwinkel te bezoeken, dan komen wij gewoon naar u toe. Telefonisch bespreken wij uw eisen en wensen en vervolgens maken wij een afspraak om u te bezoeken. Wij hebben de mogelijkheid om 3 modellen sta op stoelen mee te nemen om aan u te demonstreren. Ook nemen wij kleurstalen mee van verschillende stoffen en soorten leer. Het aanmeten van de stoel kunnen wij bij u thuis ter plekke verzorgen. Een demonstratie en het aanmeten is geheel gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag aan onze klantenservice

Het aanschaffen van een sta op stoel is een unieke beleving. Tenslotte wordt er speciaal voor u een unieke stoel gemaakt waar u straks optimaal van zult genieten. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden, de werking of de opties, dan bent u uiteraard van harte welkom in onze thuiszorgwinkel. U kunt ons ook bellen. Onze medewerkers van de klantenservice weten werkelijk alles over deze bijzondere stoel. Met hen kunt u daarnaast een afspraak maken voor een thuisdemonstratie. Ook mailen is mogelijk: info@totalezorgwinkel.nl.

Stelt u gerust uw vragen, want wij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken