Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
30 mrt 2016

De definitie van een sta op stoel

De definitie van een sta op stoel

De definitie van een sta op stoel is een stoel die aangepast is en waarmee mensen makkelijker uit een stoel kunnen opstaan. Een sta op stoel wordt ook wel een opstastoel of stastoel genoemd. Een sta-opstoel word doormiddel van een elektrische motor omhoog gedrukt en kantelt de persoon iets naar voren. Ook bij het gaan zitten laat de stastoel u weer rustig zakken naar de grond.

Er zijn sta-opstoelen met een verschillend aantal motoren. Bij de totalezorgwinkel.nl werken we bijna alleen maar met 3 motorige sta op stoelen. Het voordeel hiervan is dat de opstastoelen geheel onafhankelijk van elkaar de rug, voetenbank, sta op en kantelfuntie te bedienen zijn. In tegenstelling to bijvoorbeeld een 1 motorige stoel waarbij als u de voetenbank omhoog doet de rug ook meteen naar achteren gaat. Ook is het raadzaam naar de stevigheid en ondersteuning van een stoel te kijken. Als u in een zogeheten “plof” stoel gaat zitten voelt u meteen dat u wegzakt en neemt u daardoor een verkeerde houding aan. Hierdoor kunnen rugklachten ontstaan of ver ergeren.

Wij werken alleen met fabrikanten uit Nederland, hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en hebben wij een snelle schakeling met de fabrikant. Dit betekend dat er veel aanpassingen mogelijk zijn bij de sta op stoelen. Om maar wat te noemen kan er bijvoorbeeld een infrarood verwarming in de opstastoel. De stoelen worden geheel op maat ingemeten en naar uw wensen op maat gemaakt. Ook in de kleuren en stoffen is er keuze in overvloed. Wilt u nu leer of een volume of mitra stof, er is altijd wel iets dat u past.

Kijkt u voor ons assortiment in sta op stoelen op http://www.totalezorgwinkel.nl/zitten/sta-op-stoel-en-relax-stoel/

De definitie van een sta op stoel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken