Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
21 jun 2018

De Gemakken van een Sta-op Stoel

De Gemakken van een Sta-op Stoel

Een sta-op stoel is tegenwoordig helemaal niet alleen maar meer voor het makkelijk opstaan. Ook hebben de kwaliteits- sta-op stoelen namelijk diverse relax functies die uw zitcomfort aanzienlijk verhogen. De betere sta-op stoelen hebben dan ook altijd 3 motoren en zijn helemaal op maat naar uw lichaam leverbaar en instelbaar.

Merken Sta-op stoelen

Er zijn veel verschillende merken sta-op stoelen leverbaar maar er springen er maar een paar bovenuit die echt het juiste zitcomfort en ondersteuning geven. Deze stoelen zijn ook altijd voorzien van 3 motoren en kunnen helemaal aan de hand van uw lichaam worden ingesteld. Het gebruik van kwalitatieve materialen zorgen voor een optimaal comfort en lange levensduur van de stoel. Zo krijgt u op sommige stoelen zelfs 10 jaar garantie.

De stof / leer en kleur van een sta-op stoel kunt u altijd zelf bepalen. Ook is er een mogelijkheid de stoel met een incontinentie stof te laten bekleden.

Wij werken met de beste merken uit de markt , zo kunt u bij ons sta-op stoelen vinden van o.a DS Meubelen, Fitform en Duet.

Wat zegt het aantal motoren bij een sta-op stoel ?

Het aantal motoren in een sta-op stoel bepaald het aantal functies dat onafhankelijk van elkaar versteld kan worden.

Zo heb je 1 motorige stoelen die dezelfde motor gebruiken voor het opstaan en de voetenbank en de rugleuning. Ook kunnen de voetenbank en de rugleuning alleen tegelijk versteld worden , wilt u dus de voetenbank uit dan gaat ook meteen de rugleuning naar achteren . Doordat alles gebeurt met 1 motor is de kans op een defect dus ook sneller aanwezig. Ook hebben 1 motorige stoelen vaak een goedkoop en slecht ondersteunend zitcomfort. Deze stoelen voeren wij dan ook niet in ons assortiment.

2 Motorige sta-op stoelen hebben 1 motor voor het opstaan en de rugleuning en 1 motor voor de voetenbank. Zo kunt u de rugleuning en voetenbank onafhankelijk van elkaar verstellen en worden de krachten verdeeld over twee motoren. Een twee motorige stoel is prijs technisch wat goedkoper dan een 3 motorige echter werken deze stoelen wel met vaste confectie maten, namelijk een model S / M / L .

De materialen zijn  goed en geven een prima zitcomfort voor mensen met niet al te veel lichamelijke klachten. Een zeer goed merk van een 2 motorige sta-op stoel is de Welco sta-op stoel

Een 3 motorige sta-op stoel geeft het hoogste gebruikers gemak en het meeste comfort. Zo heeft een 3 motorige sta-op stoel buiten dat de rugleuning en voetenbank onafhankelijk van elkaar versteld wordt ook nog een kantel functie waarbij de hele stoel in een relax stand gekanteld kan worden. Zo kan men ook relax achterover zitten met een rechte rug of de rug helemaal apart stellen om bijvoorbeeld even te slapen in de stoel. Bij de 3 motorige stoelen van Fitform en Duet worden hoogwaardige materialen gebruikt zodat het zitcomfort ook zeer goed is en u de beste ondersteuning krijgt. Deze stoelen kunnen wij ook helemaal op maat inmeten en kan altijd iets bijgesteld worden. Zodat als u in de loop van de jaren iets veranderd aan uw lichaam de stoel weer naar behoefte kan worden bijgesteld.

Hieronder ziet u een informatie film van de Fitform Vario 574 en wat de mogelijkheden van deze stoel zijn.

Demonstratie en inmeten aan huis van een sta-op stoel

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in de showroom te komen ? Of woont u verder weg ? Dan is er ook de mogelijkheid dat wij met 3 verschillende soorten sta-op stoelen bij u aan huis komen voor een inmeten en demonstratie van de stoelen. Wij nemen dan een ruime keuze kleur stalen mee in stof en leer zodat u altijd de keuze kunt maken die u mooi vind. Heeft u geen tijd om te wachten op de levertijd ? Dan is er ook een mogelijkheid dat wij de sta-op stoel meteen bij u achterlaten als u de kleur  en stof/leer akkoord vind. Wij maken de stoel dan helemaal op maat naar uw lichaam voor optimaal zitcomfort. Voor het maken van een afspraak of meer informatie over een sta-op stoel kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

De Gemakken van een Sta-op Stoel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken