Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
1 jul 2016

De ideale elektrische rolstoel om mee te nemen in het vliegtuig

Update 22-05-2021 – Zinger rolstoel is uitlopend en is vervangen voor de Joyrider rolstoel en Splitrider rolstoel (12 kg )

De elektrische rolstoel Zinger is ideaal om mee te nemen in het vliegtuig. U k unt de Zinger rolstoel namelijk binnen 1 seconde opvouwen tot een klein pakketje van maar 25 cm hoog. Alle informatie over deze unieke elektrische rolstoel vind u hier : Zinger Rolstoel

Naast dat de Zinger rolstoel makkelijk op te vouwen is is deze ook zeer handig in gebruik. Door zijn wel doordachte design met geen grote stuurkolom aan de voorkant kan de elektrische rolstoel overal tussendoor en bij. Zo past de Zinger rolstoel ook eenvoudig onder tafel zodat u niet eerst op een andere stoel hoeft te gaan zitten of verder van de tafel zit.

De elektrische rolstoel is super voor gebruik op vakantie, voor in het hotel heeft de zinger rolstoel de snelheid van 2 km/u of 6 km/u en een achteruit. Bent u buiten en wilt u wat sneller een grotere afstand afleggen dan kan deze elektrische rolstoel ook een snelheid van 10 km/u bereiken. Door zijn uitmuntende wendbaarheid ( draait bijna 360 graden om zijn eigen as) kunt u met de Zinger rolstoel  in de kleinste paadjes en gangetjes eenvoudig manoeuvreren.

Deze elektrische rolstoel heeft een bereik van 13 km en deze is optioneel uit te breiden met een eenvoudig te vervangen extra accupack.  De elektrische rolstoel kan in elk vliegtuig mee en bij de meeste vliegtuig maatschappijen mag u rijden tot aan de deur van het vliegtuig. Na de landing staat de elektrische rolstoel dan weer voor u klaar.

De ideale elektrische rolstoel meenemen in het vliegtuig

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken