Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
7 mei 2019

De juiste scootmobiel voor elke gelegenheid

Kilometers afleggen in het bos, of liever gewoon op straat? Klein en behendig, of groot en stabiel? En hoe belangrijk is snelheid voor u?  Voor elke gelegenheid hebben wij een passende scootmobiel. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste scootmobiel die past bij uw behoeften.

Medema mini crosser
Neem bijvoorbeeld onze mini Crosser. Deze scootmobiel is zeer geschikt voor het begaan van ruigere paden en wegen. Die door het bos bijvoorbeeld! Deze comfortabele én veilige scootmobiel heeft een instelbare vering, waardoor geen enkele ondergrond een probleem is. Daarnaast is deze scootmobiel met haar 4 wielen erg stabiel: omvallen is dus absoluut geen optie. De supersterke motor zorgt voor een enorme trekkracht, geen helling is voor de mini crosser te stijl. Dus voor iedereen die houdt van natuur en avontuur, is de Medema mini crosser een hele goede optie.

Life & Mobility Solo 4 scootmobiel
Als u op zoek bent naar de beste vering, last heeft van uw rug én uitkijkt naar een lust voor het oog, is de Solo scootmobiel een zeer goede optie. Deze is ook beschikbaar in de Elegance of Blue Diamond uitvoering, voor iedere smaak wat wils ! Met een snelheid van 18 km/u en een actieradius van ruim 70 kilometer, houdt u zelfs elektrische fietsers op uw gemak bij. Daarnaast is de Solo erg wendbaar, wat hem ideaal maakt voor het doen van de boodschappen.

ST6D scootmobiel
Snel last van wind of van insecten tijdens uw uitstapje? Dan zou u eens de ST6D scootmobiel uit kunnen proberen. Deze mooie, robuuste scootmobiel is voorzien van grote zijkleppen waardoor zelfs uw benen compleet uit de wind zitten. Dit in combinatie met het windscherm, maakt deze scootmobiel zeer comfortabel tot luxe.  

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken