Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 feb 2020

De Lichtgewicht Elektrische Opvouwbare Rolstoel Joyrider Geeft Uw Vrijheid Terug

Niemand gaat voor de lol in een rolstoel zitten . Maar vaak horen wij uit de markt dat men de rolstoel Joyrider al veel eerder had moeten aanschaffen. Maar het is natuurlijk ook een grote stap voor je zelf om toe te geven een rolstoel nodig te hebben. Eenmaal in gebruik merken mensen hoe vaak ze er weer op uit kunnen met hun partner of vrienden of alleen. Een dagje naar de stad, een weekend weg of zelfs op vakantie. De accu van de Joyrider is immers geschikt om mee te nemen in het vliegtuig en de Joyrider rolstoel is op te vouwen tot een compact pakketje dat voor het vliegtuig ook nog in de speciaal daarvoor ontwikkelde reistas voor bescherming kan worden gedaan. Ook voor in de auto of trein is het geen enkele probleem om de Joyrider elektrische rolstoel compact te vervoeren.

Op Pad Met De Joyrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel

De Joyrider is met 1 handeling op te vouwen en eenvoudig te vervoeren in bijvoorbeeld een auto. Het til gewicht van deze unieke rolstoel is 20 kg , alleen zijn broertje de Zinger rolstoel is lichter . Voor de rest is er geen lichtere elektrische opvouwbare rolstoel verkrijgbaar. Waar de Zinger met twee handen moet worden bestuurd door de hendels aan de zijkant, kunt u de Joyrider rustig met een joystick besturen aan de linker of rechterzijde. Dit maakt de Joyrider ook zeer geschikt voor mensen met problemen aan 1 zijde van arm. Het in en uit klappen van de Joyrider kan binnen enkele seconden en is zeer eenvoudig via een trekkoord aan de achterzijde.

Proefrit Met De Unieke Opvouwbare Elektrische Rolstoel Joyrider

Als officiële dealer van Nederland hebben wij de Joyrider rolstoel altijd standaard op voorraad staan in onze showroom en kunt u deze zowel binnen als buiten uitproberen . Wij zullen u eerst een goede uitleg en instructies geven alvorens we gaan proef rijden.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in de showroom te komen ? Dan is het ook mogelijk dat wij geheel gratis en vrijblijvend bij u aan huis komen om de proefrit en demonstratie bij u thuis te doen. Mocht u na de proefrit de Joyrider willen aanschaffen ? Dan kan deze meteen bij u achter blijven zodat u meteen kunt profiteren van de voordelen van deze unieke rolstoel. Het maken van een afspraak voor een proefrit aan huis kan via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl.

Eventueel kan een proefrit van de Joyrider gecombineerd worden met de opvouwbare elektrische rolstoel Zinger en Smartchair zodat u zelf kunt kijken welke rolstoel het beste bij u past.

Een Gebruiker Van De Opvouwbare Elektrische Rolstoel Joyrider Aan Het Woord

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken