Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
14 aug 2020

De Lichtste Opvouwbare Elektrische Rolstoel Splitrider ( 12 KG)

Na de Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel komt E-Ability met nog een lichtere variant, de Splitrider rolstoel. Deze opvouwbare elektrische rolstoel heeft slechts een tilgewicht van 12 kg wat hem de lichtste elektrische rolstoel op de markt maakt en bovendien bijna voor iedereen te tillen en te hanteren.

De Joyrider rolstoel was al een echte verkooptopper door zijn unieke design en dat deze te vervoeren is door een simpele handeling. Wel merkten wij dat deze door de gebruiker zelf niet altijd te tillen was aangezien 19 kg toch een behoorlijk gewicht is . Het was voor dat de  Splitrider op de markt kwam wel het lichtste wat er te krijgen was maar het gewicht was niet voor iedereen gemakkelijk te tillen. Natuurlijk is dit voor sommige gebruikers ook wel gemakkelijk te doen en daarom blijft de Joyrider rolstoel gewoon naast de Splitrider rolstoelop de markt bestaan.

Wat Zijn De Verschillen Tussen De Joyrider Rolstoel En Splitrider Rolstoel ?

De Splitrider rolstoel is geheel gebaseerd op de Joyrider rolstoel. Hij heeft dus alle gemakken van de Joyrider zoals het in een hoek van 90 graden kunnen in en uit stappen, het opvouwen binnen 1 seconde, de comfortabele zit, de prettige besturing via de Joystick links of rechts en de ventilerende rugleuning.

Maar door een kleine toevoeging is de Splitrider te splitsen na het opvouwen, met een eenvoudige handeling koppelt u het onderste deel van de Splitrider los en is het zwaarste deel om te tillen slechts 12 kg. Dit is voor de mensen die moeite hebben met tillen net het kantelpunt dat men wel zelf de elektrische opvouwbare rolstoel kan vervoeren en hier geen hulp meer bij nodig hebben. U blijft dus geheel zelfstandig.

Splitrider Rolstoel Geschikt Voor Binnen En Buiten

Buiten dat de unieke Splitrider rolstoel eenvoudig te vervoeren is , is deze ook zeer geschikt voor in en om het huis of tripjes naar de stad of dorp. Door zijn zeer kleine draaicirkel kunt u zelfs in de kleinste ruimtes goed manoeuvreren en rijden met de Splitrider. Dit maakt hem ook zeer geschikt om binnen te gebruiken. Met zijn grote actieradius van circa 16 km kunt u ook gemakkelijk vanuit huis naar de supermarkt of bijvoorbeeld het centrum van uw dorp gaan. Met een maximale snelheid van 6,5 km/u heeft u een mooie loopsnelheid en kunt u er lekker op uit.

Splitrider Geschikt Voor Meerdere Ondergronden

Door zijn grote achterbanden en sterke motor op beide wielen heeft de Splitrider veel trekkracht en kunt u op vele ondergronden rijden. Een verhard zandpad, een grasveld of een straat met kinderkopjes zijn geen probleem voor deze rolstoel .

Ook is de accu van de Splitrider speciaal ontwikkeld om mee te nemen in het vliegtuig. Deze voldoet namelijk ruim aan de internationale richtlijnen van de overkoepelende organisatie voor vliegtuig maatschappijen . Zo kunt u ook op vakantie uw dingen doen en bekijken en volop met iedereen mee doen. De Splitrider rolstoel geeft u echt uw vrijheid weer terug!

Proefrit Aan Huis Of In Onze Showroom

Wilt u graag de Splitrider eerst uitproberen voordat u deze aanschaft ? Dan is het mogelijk een proefrit te doen op deze rolstoel. Dit kan geheel gratis en vrijblijvend bij u thuis op afspraak of u kunt binnen lopen tijdens openingstijden in onze ruime showroom aan de Russchemorsweg 38 in Neede. De Splitrider staat vanaf 1 September 2020 standaard op voorraad in onze winkel.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Specificaties Splitrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Op onze product pagina van de Splitrider rolstoel vind u alle informatie en prijzen over deze unieke rolstoel en kunt hem eventueel direct bestellen of een proefrit aanvragen via het proefrit formulier. Ook is het mogelijk een offerte aan te vragen voor een PGB.

De product pagina vind u via deze link : Splitrider Rolstoel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken