Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
16 mei 2024

De Lichtste Opvouwbare Elektrische Rolstoel – Splitrider Ultralight (8,6 kg)

Nieuw op de markt is de Splitrider Ultralight. Deze lichtgewicht elektrische opvouwbare rolstoel heeft nog maar een tilgewicht van 8,6 kg. Deze variant van de gewone splitrider is door ontwikkeld om het nog meer mensen de vrijheid te geven zelfstandig op pad te gaan. De Ultralight elektrische rolstoel is door de magneetstekker zeer eenvoudig binnen enkele seconden te splitsen in twee lichtste delen waardoor deze bijna in elke auto past zonder dat de achterbank naar beneden moet . Met een actieradius van circa 16 km en een snelheid van maximaal 6 km/u die instelbaar is geeft de Splitrider Ultralight u de vrijheid die u wenst. Ook voor vlieg vakanties is de Ultralight ideaal aangezien deze geschikt en gekeurd is voor vliegtuig vervoer.

Alle informatie van deze unieke lichtgewicht elektrische rolstoel vind u via : Splitrider Ultralight

Besturing Van De Lichtste Opvouwbare Elektrische Rolstoel – Splitrider Ultralight

De Splitrider Ultralight is zeer eenvoudig met 1 hand te besturen via de innovatieve joystick besturing . Deze kan zowel links als rechts geplaatst worden. De besturing reageert zeer prettig op de bewegingen waardoor de rolstoel vloeiend en makkelijk rijd. De snelheid is in 5 standen in te stellen zodat u deze kunt aanpassen aan de situatie of de gene die naast u loopt.

Soft Anti-lek banden

De nieuwe Ultralight Splitrider wordt standaard uitgevoerd met anti-lek banden die voor demping zorgen en zorgen voor een comfortabele rit. U heeft dus nooit meer last van een lekke van band of een te lage bandenspanning tijdens het rijden.

Splitrider Ultralight In Onze Showroom

De Splitrider Ultralight is in twee kleuren leverbaar en staat standaard in onze showroom zodat u deze daar kunt uitproberen en testen. Dit kan zowel binnen als buiten. Zo kunt u deze ook in de auto passen en voelen hoe licht deze rolstoel is . Wij zullen u uiterraad helpen en een uitleg geven over het rijden en opvouwen.

Totale ZorgwinkelRuschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Proefrit Aan Huis Met De Splitrider Ultralight

Woont u verder weg of heeft u niet de mogelijkheid om naar onze showroom te komen ? Dan is er de mogelijkheid dat wij op afspraak naar u toe komen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend en doen wij in een straal van maximaal 200 km van onze showroom. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Dit kan vaak op korte termijn.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken