Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
20 sep 2023

De Lichtste Opvouwbare Elektrische Rolstoelen

Als u aan het kijken bent naar een elektrische rolstoel om mee te nemen dan is buiten de zit en het rijcomfort ook het gewicht van belang. Hij moet immers goed te tillen zijn en in de auto passen. Hieronder zullen wij voor u een selectie maken van de lichtste elektrische opvouwbare rolstoelen die er verkrijgbaar zijn op de huidige markt. Voordat u een rolstoel gaat aanschaffen adviseren wij u altijd naar onze showroom te komen of een afspraak aan huis in te plannen met verschillende modellen. Met het grootste aanbod opvouwbare elektrische rolstoelen van Nederland kunt u bij ons alles goed naast elkaar vergelijken en uitproberen. Zo merkt u goed de verschillen per zit, comfort, het gewicht, hoe u kunt in en uit stappen en hoe de rolstoel reageert tijdens het rijden. Al onze elektrische rolstoelen vind u hier : Opvouwbare elektrische rolstoel lichtgewicht

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

e-Ability Splitrider Elektrische Rolstoel ( 12 Kg )

De e-Ability Splitrider is ons best verkochte model van de opvouwbare elektrische rolstoelen . Mede door zijn tilgewicht van slechts 12 kg is deze voor iedereen goed te hanteren en past deze opgevouwen in elke auto. De Splitrider heeft een stevige maar comfortabele zit met een ademende rugleuning. De besturing is zeer ferfijnd en de rolstoel reageert rustig op uw beweging met de joystick. Met een bereik van 18 km en een maximale snelheid van 6,5 km/u is de Splitrider een zeer goede keus. Tevens mag deze elektrische rolstoel meegenomen worden in het vliegtuig. Met de vele opties kunt u de rosltoel helemaal naar wens configureren .

Vermeiren Verso Elektrische Rolstoel ( 16 Kg )

De Verso elektrische rolstoel van Vermeiren is deelbaar en opvouwbaar met een zwaarste deel van 16 kg om te tillen. Door de twee delen is deze ook makkelijk te positioneren in de auto. De Verso heeft veel aanpassing mogelijkheden en is standaard uitgerust met twee voetensteunen. Met een standaard bereik van 15 km en een maximale snelheid van 6 km/u is de Verso een heerlijke rolstoel om in te rijden. Standaard wordt deze met anti-lek banden geleverd die een grote tractie geven. De lithium accu is geschikt voor vliegtuig vervoer en heeft een lange levensduur. Wilt u graag een een elektrische rolstoel en een handbewogen rolstoel ? Dan kunt u met de Verso eenvoudig switchen tussen de twee. De zitbreedte is in twee maten verkrijgbaar en ook de zitdiepte is aanpasbaar.

e-Ability Prorider SF ( 17 Kg)

De Prorider SF is een elektrische rolstoel die binnen enkele seconden opvouwbaar en deelbaar is . Met een zwaarste deel van slechts 17 kg is deze voor iedereen nog goed hanteerbaar en past deze bijna in elke auto. ook deze rolstoel mag mee in het vliegtuig doordat de lithium accu onder een bepaalde waarde blijft. Met een standaard bereik van maar liefst 30 km en een snelheid van maximaal 7,5 km/u laat deze zijn concurrenten ver achter zich. Standaard word deze geleverd met grote anti-lek banden die voor demping zorgen. Zo rijd u makkelijk over vele ondergronden heen en zijn kleine obstakels en hobbelige wegen geen enkel probleem.  De rugleuning is instelbaar met spanbanden en de rolstoel is voorzien van een dik zitkussen. De joystick besturing is prettig en voorzien van verlichting.

SmartChair Travel (20 kg )

De Smartchair Travel is een opvouwbare elektrische rolstoel die in het geheel opvouwbaar is tot een compact pakket. Met een tilgewicht van 20 kg is deze zwaarder dan de bovenstaande rolstoelen maar is dit met de speciale smartroll te reduceren tot 14 kg aan tilgewicht. bij het tillen in de auto. Ook de Smartchair travel mag mee in het vliegtuig en past in de meeste auto’s. Met een instelbare snelheid van maximaal 6 km/u en een bereik van circa 16 km wordt de Smartchair een echt reis maatje. Het opvouwen gaat met 1 handeling binnen enkele seconden. De gevulde rugleuning en zitting zorgen voor een zeer prettige zit zodat u langere tijd met gemak in de rolstoel kunt doorbrengen .

e-Ability Joyrider Elektrische Rolstoel (19,5 kg )

De Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel is een variant van de Splitrider . Deze kan alleen in het geheel worden opgevouwen, waarbij de Splitrider nog gesplitst kan worden. Met 1 simpele handeling vouwt u de Joyrider op tot een pakketje van maar 22 cm dik. De eenvoud van het in en uit klappen is voor veel mensen een groot gemak en geen gedoe. Binnen enkele seconden zit u na vervoer weer in de stoel en kunt u er lekker op uit. Ook de Joyrider is te vervoeren in het vliegtuig, auto, tram, boot of train. De goede zitondersteuning , perfecte besturing die links of rechts te plaatsen is en zijn zeer kleine draaicirkel maken het dat de rolstoel geschikt is voor binnen en buiten en u een hoop vrijheid geeft.

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Met Duwondersteuning

Kunt u zelf door omstandigheden een elektrische rolstoel niet meer goed besturen maar wilt u wel graag een model dat licht is en makkelijk mee te nemen is ? Dan kan er op de meeste modellen die hierboven beschreven zijn een elektrische achterloopset worden geplaatst of kan de joystick naar achteren worden geplaatst.

Elektrische Achterloopset Joyrider & Splitrider Rolstoel

Bij de Splitrider en Joyrider rolstoel wordt er een elektrische achterloopset op de rolstoel gemonteerd waarbij u kunt switchen tussen bediening aan de voorzijde via de joystick of bediening achter door de begeleider .Dit is een optie die ook later kan worden toegevoegd op de rolstoel.

Elektrische Achterloopset Prorider Rolstoelen

Bij alle modellen van de Prorider elektrische rolstoel kan een elektrische bedining aan de achterzijde worden geplaatst. Hier worden twee duwhendels samen met een besturing stick geplaatst zodat de begeleider aan de achterzijde de besturing kan doen en de snelheid kan aanpassen. Deze wordt gewoon ingeplugd in de oplaadpoort van de joystick en heeft dus geen montage nodig. De besturing voor met de joystick kan worden gebruikt als de achterloop niet is aangesloten .

Bediening achterzijde Vermeiren Verso

Bij de Vermeiren Verso wordt er voor bediening aan de achterzijde een duwbeugel geplaatst met een houder waarop de joystick van de voorzijde naar de achterzijde geplaatst kan worden zodat de begeleider de bediening aan de achterzijde kan doen met de Joystick.

Vragen

Heeft u naar aanleiding van dit artikel dan kunt u tijdens  openingstijden altijd contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of mailen met info@totalezorgwinkel.nl. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom van Dinsdag t/m Zaterdag en kunt u hier al onze elektrische rolstoelen uitproberen zowel binnen als buiten. Onze gespecialiseerde medewerkers zullen u helpen en adviseren. Wilt u liever dat wij met verschillende modellen bij u thuis komen ? Dan is dit ook mogelijk op afspraak en helemaal gratis.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken