Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
13 jan 2023

De Lichtste Rollator Streamer

Bent u opzoek naar de lichtste rollator in alluminium verkrijgbaar en heeft u geen zin om de hoofdprijs voor een carbon rollator te betalen ? Ontdek dan de Rehasense Streamer rollator . Met slechts 5, kg is de Streamer de aller lichtste rollator in alluminium verkrijgbaar en zit deze maar een paar honderd gram boven een carbon rollator. Maar de prijs is een stuk vriendelijker dan een carbon rollator en scheelt dit al snel 150,- in aanschaf. Alle informatie en prijzen over de lichtste rollator Stremaer vind u hier : Rehasense Streamer rollator

Over De Lichtste Rollator Streamer

De Streamer rollator is van het bekende en gerenommeerde merk Rehasense. Deze rollator is rijk uitgerust met een zeer stevig kruisframe die zorgt dat er weinig trillingen van de ondergrond worden doorgegeven aan de gebruiker. In combinatie met de speciale soft banden die niet lek kunnen wordt de ondergrond maximaal gedempt en loopt deze super comfortabel . De ergonomische handvatten zijn in hoogte verstelbaar waardoor de rollator geschikt is voor een zeer groot publiek.

Uitvoering en kleur

De Rehasense Streamer lichtgewicht rollator is verkrijgbaar in 3 kleuren en 2 maten. De uitvoering van de maat heeft te maken met de zithoogte en de hoogte instelling van de handvatten. Zo is deze geschikt voor een groot publiek.

Maat M :  Heeft een zithoogte van 55 cm en hierbij zijn de handvatten in hoogte verstelbaar van 66 tot 86 cm. De maat M uitvoering is dan ook geschikt voor een gebruikerslengte van 1.45 t/m 1.75 .

Maat L : Heeft een zithoogte van 62 cm en hierbij zijn de handvatten in hoogte verstelbaar van 74 t/m 102 cm . De maat L uitvoering is dan ook geschikt voor een gebruikerslengte van 1.65 t/m 2.00 .

Licht en compact om te vervoeren

De Streamer rollator is zeer simpel op te vouwen tot een compact en licht pakketje en past in elke auto of is thuis makkelijk weg te zetten. Zo kunt u waar u ook heen gaat gebruik maken van uw lichte hulpmiddel. Bent u even moe of wilt u een praatje maken met iemand die u tegen komt ? Dan neemt u eenvoudig plaats op de zitting die tot 150 kg belastbaar is. .

Afstellen van de juiste hoogte

Wanneer u een rollator gebruikt is het belangrijk om de juiste hoogte van de handvatten in te stellen . U wilt immers niet voorover lopen en ook niet te hoog met op getrokken schouders lopen. De stelregel is :

Wanneer u rechtop staat met uw armen hangend langs uw lichaam dient het midden van het handvat van de rollator op polshoogte te komen. Zo heeft u de ergonomische hoogte en loopt u netjes rechtop achter de rollator met de schouders in een natuurlijke positie .

Afsluitbare boodschappen tas

Natuurlijk is het makkelijk om af en toe een kleine boodschap te doen of uw persoonlijke spulletjes mee te nemen. De Streamer is dan ook al standaard voorzien van een royale boodschappentas die met een klep met magneetsluiting is af te sluiten. Super handig en makkelijk in gebruik.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken