Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
3 mei 2018

De Life & Mobility Scootmobiel Mezzo 4 Rosso Met Uniek Veersysteem

Met de scootmobiel Mezzo 4 Rosso heeft Life & Mobility weer een zeer stijlvolle scootmobiel afgeleverd. De Mezzo 4 Rosso staat garant voor veiligheid en comfort . De scootmobiel bied zeer veel beenruimte en is in alle opzichten helemaal af. De scootmobiel rijd zeer koersvast en stuurt licht en soepel. Dit doordat er kogellagers in de stuurkolom zijn verwerkt. Dit merkt u meteen tijdens het rijden. De speciale INDEGO vering geeft het hoogste rijcomfort wat mogelijk is op een scootmobiel en vangt alle oneffenheden in de weg soepel op . Doordat de vering onafhankelijk is blijft de stoel en uw lichaam altijd in een z’n recht mogelijk positie en rijd u als een veertje over de weg.

De Life & Mobility Mezzo 4 Rosso heeft een maximale snelheid van 15 km/u en een groot bereik van circa 50 km.

Onderaan deze pagina vind u een demonstratie film over deze unieke scootmobiel. Alle specificatie ‘s en prijzen van deze scootmobiel vind u via : https://www.totalezorgwinkel.nl/scootmobiel-life-mobility-mezzo-4-rosso-retro.html

Speciale Uitvoering van de scootmobiel Life Mobility Mezzo

De scootmobiel Mezzo 4 Rosso heeft een speciale rode kap en luxe ergonomische stoel met rode stiksel die voor een luxe accent zorgen. De stoel is geheel draaibaar en verstelbaar. Ook in hoogte is deze eenvoudig verstelbaar door een gasveer. De lumbaal ondersteuning maakt het geheel helemaal af.

Ook is de Mezzo leverbaar in de Retro uitvoering. Hierbij krijgt u een luxe ergonomische retro stoel in oak kleur en een champagne kleurige accubak .

INDEGO Veersysteem voor rug en pijnklachten

Heeft u last van pijnklachten of reumatische pijn ? Dan is een goede vering op een scootmobiel een pre . Het INDEGO veersysteem is de comfortabelste vering die u op een scootmobiel kunt krijgen en zorgt voor een zeer hoog comfort. De achterassen zijn namelijk onafhankelijk geveerd van het frame waardoor het frame en de stoel altijd in een z’n recht mogelijke positie blijft staan en uw lichaam zo min mogelijk belast wordt.

Sturing van de scootmobiel Mezzo 4 Rosso

De scootmobiel Mezzo Rosso stuurt zeer koersvast en soepel. Door het gebruik van kogellagers in de stuurkolom stuurt de Mezzo Rosso 4 zonder schokken of trillingen in het stuur en “trekt “deze niet. De scootmobiel kan zeer scherp insturen wat hem ook zeer geschikt maakt voor kleine ruimtes en voor bijvoorbeeld in supermarkten.

Demonstratie van de scootmobiel Mezzo 4

In onze showroom kunt u van Dinsdag t/m Zaterdag gewoon binnenlopen zonder afspraak.

 

 

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken