Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
14 mrt 2024

De Meest Stabiele 3 Wiel Scootmobiel

Een 3 wiel scootmobiel heeft als voordeel dat deze wendbaar is en een kleine draaicirkel heeft. Maar vaak zijn deze wat instabieler en moet u beter opletten hoe u bijvoorbeeld een helling op rijd . Nu is er de Drive Flame 3 wiel scootmobiel die het zwaarte punt op de achter as heeft liggen, wat er voor zorgt dat deze veel stabieler op de weg ligt als een standaard 3 wiel scootmobiel en veel minder snel kan kiepen. Wel heeft u het voordeel van de hoge wendbaarheid en kleine draaicirkel . De Flame 3 wiel heeft ook een bereik van circa 45 km en een maximale snelheid van 15 km/u. Alle informatie over deze scootmobiel vind u hier : Drive Flame 3

Moderne 3 Wiel Scootmobiel

De Drive Cruiser 3 wiel scootmobiel is modern vormgegeven en heeft een wat bredere voorkap wat hem een sportief uiterlijk geeft maar ook zorgt dat u benen wat uit de wind zitten. De scootmobiel is volledig uitgerust met LED verlichting. Zo heeft u remlichten, grote voorlamp, achter verlichting en knipperlichten. Onder de zitting is een opbergruimte om wat kleine spullen in te vervoeren die u graag bij de hand heeft als u onderweg bent. In de stuur kolom zitten nog handige opbergvakjes waar u snel bij kunt. De stoel is diepte verstelbaar en de armleuningen opklapbaar

Handig en overzichtelijk Display

De Drive Flame 3 is uitgerust met een zeer overzichtelijk en makkelijk te bedienen dashboard. Met de grote draaiknop begrenst u gemakkelijk de snelheid tijdens het rijden en kunt u deze aanpassen waar u op dat moment rijd. De knipperlichten zijn te bedienen met een grote drukknop die een signaal geeft als deze nog aanstaat. Op het display ziet u de accustand, de gereden km en de snelheid die u rijd.

Goed Geveerde Scootmobiel

De Drive Flame 3 is uitgerust met 2 grote veren aan de achterzijde en telescopische voorvork vering aan de voorzijde. Dit i.c.m. de grote en brede luchtbanden zorgen ervoor dat u comfortabel rijd en altijd maximaal contact heeft met de ondergrond en zorgt voor optimale stabiliteit.

Handige opbergruimte en tashaak

De Drive Flame 3 wiel scootmobiel heeft onder de zitting en in de stuurkolom handige opbergruimtes om wat spullen in op te bergen. Ook zit er een tashaak zodat u bijvoorbeeld een plastic boodschappentas aan kunt haken die u op de bodemplaat laat rusten. Optioneel kunt u nog kiezen voor een rugleuningtas, of verstevigde tas met stokhouder die op de scootmobiel wordt bevestigd.

Showroom In Neede

Wilt u de Drive Flame 3 wiel graag een keer uit proberen ? Dan kan dat bij onze showroom in Neede.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken