Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
3 jun 2020

De Nieuwe Afikim Afiscooter S4 Plus – 18 km/u Scootmobiel

Met het nieuwste model de Afiscooter S4 Plus heeft Afikim een een top scootmobiel in de markt gezet in het hoogste segment maar voor een zeer schappelijke prijs. De opvolger van de Breeze S4 heeft verschillende upgrades gehad en is een moderne scootmobiel van deze tijd. De vertrouwde vering met schokdempers is gebleven waardoor de Afikim S4 Plus zich kan meten met de Solo en de Mini Crosser qua comfort. De sterke motor zorgt ervoor dat bijna geen ondergrond te gek is en deze is extra zuinig gemaakt zodat deze zo min mogelijk van de accu verbruikt. Wel heeft de nieuwe motor een nieuwe maximale snelheid van 18 km/u zodat deze op langere tochten wat meer snelheid heeft en eventueel ook goed met een elektrische fiets mee kan komen. De nieuwe comfort stoel is geheel draaibaar en verstelbaar en geeft de juiste steun tijdens het rijden. De Afikim S4 Plus is verkrijgbaar in de warme kleuren antraciet of rood.

Afikim Afiscooter S4 Plus Combineert Comfort Met De Nieuwste technieken

Het ongekende hoge comfort van de vering en grote banden maakt het rijden op de S4 Plus scootmobiel zeer aangenaam. Het ontwerp van de scootmobiel is praktisch het zelfde gebleven zodat u door de robuuste voorkap wat meer uit de wind en weersinvloeden zit tijdens het rijden. Vooral tijdens de wat koudere dagen is dit zeer prettig. De scootmobiel is uitgerust met twee usb poorten zodat u onder het rijden uw navigatie of telefoon kunt aansluiten en er volledig onbezorgd op uit kunt. De scootmobiel is geheel rondom uitgerust met LED verlichting die duidelijk en energie zuinig is. In het dashboard aan de voorzijde zitten nog twee opbergvakjes waar u kleine spulletjes in kunt den die u graag snel bij de hand heeft. Aan de voorzijde zit een opbergmandje die in de voorkap zit verwerkt en welke u makkelijk in en uit kunt doen. De Afiscooter S4 Plus wordt standaard geleverd met een afsluitbare koffer aan de achterzijde.

Ook Als Duo Scootmobiel Voor 2 Personen Verkrijgbaar

Natuurlijk is de Afiscooter S4 Plus weer verkrijgbaar als scootmobiel voor 2 personen zodat u er ook heerlijk op uit kunt als 1 van de twee niet goed in staat is een scootmobiel te besturen of als u er gewoon gezellig naast elkaar op uit wilt. Ook is de duo scootmobiel zeer geschikt voor instellingen en verzorging tehuizen zodat de begeleiders er samen met de cliënt op uit kunnen. De Afiscooter S4 Plus is de enigste scootmobiel voor 2 personen die echt een goede vering heeft en een wat hogere snelheid kan halen. Andere varianten van een duo scootmobiel rijden vaak 8 of 10 km/u zijn zeer laag geveerd en u voelt elke hobbel. Vaak zijn deze ook zeer breed en kunnen bijna nergens naar binnen . De Afikim Afiscooter S4 Plus zorgt ervoor dat u comfortabel erop uit kunt en ook een afstand van circa 45 km kunt afleggen die met een accu upgrade nog uit te breiden is naar circa 55 km.

Proefrit In Onze Showroom  Met De Afikim Afiscooter S4 Plus Of S4 Plus Duo

Wilt u graag een proefrit maken met deze unieke scootmobiel dan is dit natuurlijk mogelijk tijdens openingstijden in onze showroom van Dinsdag t/m Zaterdag. U hoeft hier geen afspraak voor te maken, komt u van ver ? Laat ons dan even weten dat u komt zodat u zeker weet dat de scootmobiel aanwezig is.

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken