Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
6 sep 2019

De Nieuwst Scootmobiel Medema Mini Crosser X2

Al jaar en dag staat de Medema mini crosser bekend over zijn enorm sterke motor en trekkracht. Voor de mini crosser is dan ook bijna geen ondergrond te gek, en een heuvel of helling geen probleem. Ook in de bossen is de mini crosser de enigste scootmobiel die u heerlijk door de natuur laat rijden.

Nu is er naar lang door ontwikkelen een nieuw model van de mini crosser scootmobiel en de opvolger van het bekende M2 model. De Medema Mini Crosser X2. Meteen al standaard op voorraad in onze showroom.

Alle informatie en specificaties vind u via de volgende link : https://www.totalezorgwinkel.nl/mini-crosser-4-wiel-scootmobiel.html

Wat is er veranderd aan de Medema Mini Crosser X2 Scootmobiel?

Wat het duidelijkste opvalt is het uiterlijk, de mini crosser heeft een vernieuwd design en is nu naast de traditionele kleur grijs/antraciet nu ook leverbaar en de kleur Orange brown. De mini crosser X wordt standaard geleverd met stoere zwarte velgen.

Een zeer groot merkbaar verschil is de vernieuwde onafhankelijke wielophanging met dubbele wishbone, vering en demping . U heeft nog nooit zo comfortabel op een scootmobiel gereden. Ook de sturing is sterk verbeterd door het akkerman principe , hierdoor is de draaicirkel zeer klein geworden en bent u bijna net zo wendbaar als een 3 wiel scootmobiel maar met de stabiliteit en veiligheid van een 4 wiel scootmobiel .

Ook de optie om de scootmobiel 18km/u te laten lopen is nu aanwezig, u krijgt dan grotere achterwielen en een verhoogde snelheid tegen een geringe meerprijs.

Doordat de Mini Crosser X scootmobiel zulke unieke prestaties kan leveren en bij extreem gebruik vele lange hellingen en zandpaden kan oprijden is het belangrijk dat de motor goed gekoeld blijft. Het nieuw model X heeft een verbeterde koeling zodat deze bij extreem gebruik niet zomaar in de beveiligings mode gaat als deze over hit raakt.  Bij echt extreem gebruik kan dit natuurlijk nog voorkomen maar is geen probleem . U zet de scootmobiel uit en wacht 5 minuten. Hierna kunt u weer op volle kracht vooruit. Dit gebeurt alleen bij echt extreme omstandigheden en niet zomaar bij een klein zandpaadje bult op .

Ook de trekkracht bergop is verbeterd, hierdoor is de hellinghoek nog groter geworden.

Vele opties mogelijk bij de Mini Crosser X2 Scootmobiel

Net zoals bij zijn voorganger zijn er bij de Mini Crosser X veel opties mogelijk. U kunt hierbij denken aan een stokhouder, rollator houder, elleboogkruk houder, kinderzitje, draaigas, voetgas, gesloten koffer, grotere achterwielen ect.

Proefrit aanvragen met de Mini Crosser X2 Scootmobiel

Wilt u graag een proefrit op deze unieke scootmobiel ? In onze showroom kunt u geheel vrijblijvend binnenlopen tijdens openingstijden voor een demonstratie en proefrit op deze scootmobiel. Wilt u graag een proefrit aan huis ? Dit kan geheel gratis en vrijblijvend op afspraak. U kunt hier over contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

 

 

De Nieuwst Scootmobiel Medema Mini Crosser X2

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken