Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
18 sep 2019

De Nieuwste Fitform Sta-Op Stoel Comfort Plus

Fitform staat al jaren bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en hoog zitcomfort. In samenwerking met Fitform hebben wij speciaal en exclusief de Fitform Comfort Plus sta-op stoel laten ontwikkelen. Deze stoel helpt u bij opstaan en is in verschillende relax standen te verzetten zoals de beenverstelling en rug verstelling. Allemaal geheel elektrisch via de overzichtelijke afstandsbediening.

De product pagina met alle informatie over deze unieke sta-op stoel vind u hier —->> Fitform Comfort Plus

Aanbiedings Prijs van de Fitform Sta-op Stoel Comfort Plus

Door onze rechtstreekse samenwerking met Fitform hebben wij de prijs van deze unieke 2 motorige stoel zeer scherp kunnen houden en schaft u deze in stof met kleur naar keuze al aan voor 1795,- (normaal 2295,-) wilt u dit model graag in leer of Nirox (incontinentie stof ) dan is dit ook zeker mogelijk . In leer schaft u de stoel al aan voor 2395.-( normaal 2895,-) en in Nirox heeft deze een prijs van 2095,- (normaal 2650,-) . In kleuren is er ruime keuze.

Maten van de Fitform Sta-Op Stoel Comfort Plus

De Fitform Comfort Plus is in 3 verschillende maten leverbaar . Aan de hand van uw lichaam kunnen wij kijken welke maat geschikt is voor u.

Maat S : Zithoogte 42 cm / Zitdiepte 48 cm / Zitbreedte 51 cm

Maat M : Zithoogte 45 cm / Zidiepte 48 cm / Zitbreedte 51 cm

Maat L : Zithoogte 48 cm / Zitdiepte 52 cm / Zitbreedte 51 cm

Inmeten en Proef zitten op de Fitform Sta-Op Comfort Plus

Wilt u graag eens zitten in de Fitform Comfort Plus sta-op en relax stoel ? Om deze te proberen en om te kijken welke maat voor u geschikt is ? Dat kan bij ons in de showroom in Neede of bij u aan huis. In de showroom hebben wij altijd ruime keuze sta-op en relax stoelen staan zodat u meerdere stoelen kunt proberen en zo het model kunt kiezen wat het beste bij u past. Bij u aan huis komen we geheel gratis en vrijblijvend . Aan huis kunnen wij met maximaal 3 verschillende modellen komen en deze inpassen aan de hand van u lichaam . De kleuren en stof/leer soorten kunnen wij u laten zien op ons uitgebreide stalen pallet en op de stoel die wij bij ons hebben.

Levertijd van de Fitform Comfort Plus Sta-Op Stoel

De gemiddelde levertijd van elke sta-op stoel in ons assortiment is circa 6 weken ? Heeft u met spoed een sta-op stoel nodig ? Informeer dan naar de kleuren en stof / leer / Nirox soorten die wij nieuw op voorraad hebben en wij kunnen de stoel vaak al binnen enkele werkdagen aan u leveren . De meeste stoelen kunnen wij handmatig helemaal afstellen aan de hand van uw lichaam.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

 

 

De Nieuwste Fitform Sta-Op Stoel Comfort Plus

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken