Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
18 sep 2019

De Nieuwste Rollz Motion 2 – Rollator En Rolstoel In 1

Het nieuwste model van de Rollz Motion is een feit. Naar het succes van de 1e uitvoering zijn er verbeter punten toegebracht aan de Rollz Motion die er voor zorgen dat deze nog handiger, comfortabeler en met de nieuwste materialen is uitgerust. De Rollz Motion 2 zorgt voor vrijheid. U heeft namelijk altijd een goede zitting bij de hand en hoeft met het lopen geen rekening met de terugweg te houden aangezien u de rollator binnen een handomdraai omtovert tot een volwaardige rolstoel. Ook de grote soft achterbanden en soft voorbanden in combinatie met het sterke frame zorgen ervoor dat u zeer comfortabel loopt en weinig tot geen hinder van trillingen van de ondergrond ervaart. Met uitjes en vervoeren hoeft u altijd maar 1 hulpmiddel mee te nemen en u hebt zowel de rolstoel als de rollator bij de hand.

Alle informatie over deze unieke rollator en rolstoel in 1 kunt u vinden op de product pagina , deze vind u door op de volgende tekst te klikken : Rollz Motion 2 

Informatie film over de Rollz Motion 2 – Rollator En Rolstoel in 1

 

 

Vragen of uitproberen van de Rollz Motion 2

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@totalezorgwinkel of 0545-296368 tijdens openingstijden van Dinsdag t/m Zaterdag. Het uitproberen van de Rollz Motion kan in onze showroom . Hier zullen wij u ook een uitgebreide informatie over de Rollz Motion geven en kunt u deze zowel binnen als buiten proberen.

De Nieuwste Rollz Motion 2 – Rollator En Rolstoel In 1

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken