Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
5 mei 2020

De Nieuwste Scootmobielen Van 2020

Elk jaar komen er weer nieuwe scootmobielen op de markt met de nieuwste technieken en uitvoeringen. Vaak gaat dit om bestaande modellen die hun waarde in het verleden al bewezen hebben en worden uitgevoerd met de nieuwste technieken en aanpassingen in het design. Zo wordt er veel gekeken om het actieradius zo groot mogelijk te maken . Dit ligt natuurlijk aan de accu’s wat in een scootmobiel zit maar ook hoe zuinig de scootmobiel met de stroom omgaat die het nodig heeft om u te vervoeren. Het design wordt aangepast naar de vraag in de markt maar ook om het comfort te verhogen. Hieronder enkel voorbeelden van de beste merken met de nieuwste modellen.

Afikim C4 Plus Scootmobiel 2020

Zo is de nieuwe Afikim C4 Plus nu uitgerust met bredere voorkappen zodat u meer beschermt zit tijdens de koude dagen en uw benen meer uit de wind zitten. Ook aan de handen is gedacht bij de C4 Plus scootmobiel en de vering is uitgerust met schokdempers. Zo krijgt u een hele andere rij ervaring dan zijn voorganger de Breeze C4 en geeft de C4 Plus veel meer comfort. Ook is het mogelijk deze scootmobiel helemaal te overkappen.

Voor alle informatie over de nieuwe Afikim C4 Plus en de Afikim C4 Plus met overkapping kunt u klikken op de titel omschrijving.

Medema Mini Crosser Scootmobiel Nieuw Model 2020

Ook 1 van de beste scootmobielen op de markt de Medema Mini Crosser is met een nieuw model gekomen de Mini Crosser X2 scootmobiel. De Mini Crosser stond al bekend om zijn uitmuntende vering en off road eigenschappen. Waar geen andere scootmobiel door heen kan komen toert de Mini crosser altijd vrolijk verder. Vooral onder de kap heeft de Mini Crosser verschillende transformaties ondergaan. Er is een nog krachtigere motor ingekomen, een beter koelsysteem dat ook een melding geeft tegen overbelasting waardoor er geen schade kan ontstaan door verhitting. De trekkracht van de Mini Crosser blijft uitmuntend en is door geen andere scootmobiel te benaderen. De nieuwe ergonomische stoelen die standaard bij de mini crosser worden geleverd maken het plaatje helemaal af. Alle informatie over deze unieke scootmobiel vind u door op de titel omschrijving te klikken.

De Nieuw Drive ST5D Scootmobiel

Ook Drive Medical heeft de betrouwbare middenklasser de ST5D scootmobiel een nieuw uiterlijk en innerlijk gegeven. Het uiterlijk is een stuk stoerder geworden en de scootmobiel is uitgerust met een digitaal display wat zijn voorganger niet had. De ST5D stond vooral bekend om zijn betrouwbaarheid en degelijkheid , dit in combinatie met een hoog comfort in zijn klasse. Dit is bij de nieuwe ST5D niet anders geworden. Wel is er gesleuteld om de scootmobiel zo zuinig mogelijk te maken wat een bereik met de zwaarste accu’s van wel 65 km kan geven. Ook de vering en de sturing is onderhanden genomen zodat dit een stuk comfortabeler is geworden en koers vaster. De alleskunner van Drive is dan ook 1 van de betere middenklasse scootmobielen met de modernste technieken. Ook de stoel heeft een upgrade gekregen en heeft een ergonomische vorm voor optimaal zitcomfort wat perfect is voor lange afstanden.

Alle informatie over de nieuwe Drive ST5D kunt u vinden door op de titel omschrijving te klikken.

De Nieuwste Scootmobielen Van 2020

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken