Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
21 apr 2018

De nieuwste uitvoering van de Life & Mobility Solo Scootmobiel – De Blue Diamond

Het top model van Life & Mobility de Solo Scootmobiel in een luxe uitvoering. Naast de Solo Elegance uitvoering is er nu de zeer chique uitvoering de Solo 4 Blue Diamond. Deze scootmobiel het een geweldig pearl blauwe kleur wat rust en klasse uitstraalt. De ergonomische stoel is bekleed met oak bruine bekleding met een ruit motief. Het windscherm en de grote accu’s maken dit model helemaal compleet.

Een product film en alle specificaties over deze scootmobiel vind u via de volgende link : Life & Mobility Solo 4 Blue Diamond

Prestaties van de scootmobiel Life & Mobility Solo Blue Diamond

De Solo scootmobiel Blue Diamond presteert zoals u van een Solo mag verwachten. Voor de unieke INDEGO vering is geen hobbel een probleem en u ervaart de meest comfortabele rit op een scootmobiel die u kunt krijgen. Door de kogellagers in de stuurkolom stuurt de Solo scootmobiel blue Diamond zeer licht en koersvast. De Solo is 1 van de veiligste scootmobielen die er is en zeer stabiel.

Door de vele instellingen die geheel aan u persoonlijk kunnen worden aangepast is die een scootmobiel die altijd bij u past . De INDEGO vering kan naar wens worden gekozen. U heb de keuze uit 3 soorten INDEGO vering : Active (aktief) Comfort (comfortabel) en Xtra (extra geveerd)Door de unieke vering en ergonomische stoel is de Solo scootmobiel ook uitermate geschikt voor mensen met erge pijnklachten zoals bijvoorbeeld reuma of rugklachten. Door de hoge bodemvrijheid, krachtige motor en grote luchtbanden is geen ondergrond te gek voor de top scootmobiel . Zo rijd u bijvoorbeeld makkelijk over gras , verharde zandpaden of een helling op.

Levering van de scootmobiel Solo 4 Blue Diamond

De scootmobiel Solo 4 Blue Diamond is uit voorraad leverbaar en kan dus vrij snel in uw bezit zijn. Het proefrijden op deze Solo 4 scootmobiel kan bij onze showroom of op afspraak bij u thuis. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

 

De nieuwste uitvoering van de Life & Mobility Solo Scootmobiel – De Blue Diamond

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken