Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
1 feb 2020

De SALJOL Carbon Rollator

De SALJOL Carbon rollator is 1 van de lichtste rollators op de markt met een modern design. De SALJOL carbon rollator is een rollator uit het hoogste segment van top kwaliteit. De oersterke en zeer veilige rollator is zeer doordacht en comfortabel. De speciale handvatten die ergonomisch gevormd zijn van speciaal bewerkt kurk absorberen veel trillingen en geven een zeer goede grip en ontlasten de handen. De speciale dempings banden en het sterke frame zorgen ervoor in combinatie met de handvatten dat trillingen verleden tijd zijn en dat u zeer comfortabel kunt rijden met de rollator.

Het grote pluspunt van carbon is natuurlijk dat het zeer weinig weegt en oersterk is . De SALJOL carbon rollator is voor bijna iedereen te tillen en te hanteren. Natuurlijk komt u het gewicht niet alleen tegen met het in en uit de auto tillen maar duwt u dit ook voort. Elke bocht en bijvoorbeeld stoeprand heeft veel gemak van dit lichte gewicht. Ook de levensduur van de carbon rollator is veel langer dan bij een aluminium rollator.

Product film van de SALJOL Carbon Rollator

De SALJOL carbon rollator wordt vervaardigd in Duitsland. De duitse hulpmiddelen moeten aan een extra hoge kwaliteit voldoen alvorens ze op de markt worden gebracht. Zo weet u ook zeker dat als u een carbon rollator van SALJOL aanschaft deze uitgebreid getest is . De product film is dan ook in het Duits gesproken.

Meer Informatie Over De SALJOL Carbon Rollator

Alle informatie over de SALJOL carbon rollator kunt u vinden op de product pagina van de carbon rollator. Deze vind u via de volgende link : SALJOL Carbon Rollator

Heeft u nog vragen over de rollator ? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@totalezorgwinkel of 0545-296368. Natuurlijk kunt u ook gewoon binnenlopen in onze winkel tijdens openingstijden.

 

 

De SALJOL Carbon Rollator

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken