Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
3 apr 2020

De Solo Scootmobiel – Ongekend Comfort

Bij de meeste scootmobiel rijders is hij wel bekend, de Solo scootmobiel. Voor de gene die niet bekend zijn met deze scootmobiel gaan we in deze blog hier iets verder op in.  Alle specifieke productinformatie en prijzen vind u hier: https://www.totalezorgwinkel.nl/solo-4-scootmobiel.html

De Solo scootmobiel wordt gemaakt in Doetinchem bij Life & Mobility. Deze fabrikant produceert de scootmobielen zelf en hebben als enige recht om het speciale INDEGO veersysteem op scootmobielen toe te passen. Dit veersysteem zorgt er o.a voor dat de Solo scootmobiel een stuk comfortabeler is dan alle andere scootmobielen op de markt, en deze scootmobiel qua comfort niet te benaderen is . Samen met de Medema Mini crosser staan deze twee op eenzame hoogte in de scootmobiel markt.

Buiten de standaard Solo scootmobiel zijn er ook nog twee speciale uitvoeringen van de Solo scootmobiel.

De Solo Elegance en de Solo Blue Diamond. Beide scootmobielen zijn luxer uitgevoerd met een retro stoel in oak bruin , chromen spiegels en standaard met windscherm. Ook hebben ze een speciale lak kleur. In de rijeigenschappen of instellingen zit geen verschil.

Zit En Rijcomfort Van De Solo Scootmobiel

Buiten de uitmuntende vering heeft de Solo standaard ook een ergonomische stoel met een ingebouwde lumbaal ondersteuning die u zelf in hardheid kunt stellen. De ergonomische stoel is in verschillende maten verkrijgbaar en vormt zich goed naar u lichaam en geeft de juiste ondersteuning.

Ook tijdens het rijden op een Solo scootmobiel zult u merken dat de erg soepel stuurt en dat zelfs de 4 wiel een hele kleine draaicirkel heeft. Life & Mobility heeft er dan ook voor gezorgd dat er kogellagers in de stuurkolom zitten in plaats van een veer. Hierdoor stuurt de scootmobiel zeer koersvast maar ook soepel en kort in de bochten.

Voor de liefhebbers van het rijden van afstanden zit er ook nog standaard een cruise control op.

Instellingen Van De Solo Scootmobiel

Met de grote en duidelijke knoppen 1 – 2 – 3 heeft de Solo een super overzichtelijk en duidelijk display waar u de snelheid tijdens het rijden op kunt begrenzen. Elke knop kunnen wij bij aflevering geheel naar wens voor u instellen. Zo komt het vaak voor dat bijvoorbeeld knop 1 op maximaal 4 km/u wordt gezet en de remweg zeer kort wordt gezet. Deze knop wordt dan vooral gebruikt voor het naar binnen rijden door een schuur of bijvoorbeeld het aanrijden bij een supermarkt of thuis. De knop 2 en 3 worden dan op een rij snelheid ingesteld dit u zelf graag wilt in het verkeer. Natuurlijk kunt u met de gashendels aan het stuur ook de snelheid zelf iets sturen door de mate dat u de hendel in knijpt.

Bij aflevering kunnen wij dus exact de scootmobiel voor u instellen qua snelheid, remweg, acceleratie, bochtenbegrenzer ect.

Proefrit In Onze Showroom Met De Solo Scootmobiel

Heeft u nu serieuze interesse om een scootmobiel aan te schaffen dan wilt u deze natuurlijk wel eerst proberen. Dit kan bij onze showroom  In onze showroom kunt u tijdens openingstijden van Dinsdag t/m Zaterdag rustig binnen lopen en wij zullen u uitleg geven over de verschillende modellen . Wij hebben altijd een ruime collectie scootmobielen staan van verschillende Europese merken. U vind ons aan de Russchemorsweg 38, 7161 RT Neede

Wij bezorgen de Solo scootmobiel door heel Nederland gratis bij u aan huis.

De Solo Scootmobiel – Ongekend Comfort

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken