Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
2 apr 2019

De voordelen van een opvouwbare rolstoel

Eenvoudig, snel en makkelijk op te bergen

Bij een reguliere rolstoel heeft u een aanpaste auto nodig, anders krijgt u de rolstoel nooit mee op vakantie. Bovendien neemt zo’n rolstoel veel ruimte in beslag, waardoor andere bagage nauwelijks past. Gelukkig is dit met een elektrische, opvouwbare, rolstoel niet het geval. Deze klapt u binnen enkele minuten in én past in de meeste auto’s. De rolstoel is licht in gewicht, waardoor bijna iedereen hem kan optillen. En bent u weer thuis, is de elektrische, opvouwbare, rolstoel makkelijk op te bergen zonder dat deze in de weg staat.

Kies de elektrische opvouwbare rolstoel die bij u past

Wij hebben verschillende elektrische rolstoelen in ons assortiment. De Zinger, de Zinger Joyrider en de Smartchair zijn de populairste opvouwbare rolstoelen. Om u te helpen met het maken van een keuze tussen deze rolstoelen, lichten wij ze hieronder voor u uit:

E-Ability Splitrider Rolstoel

Dat deze rolstoel licht in gewicht is, kan je met 12 kilo tilgewicht wel stellen! En deze rolstoel heeft nog meer voordelen. Is de accu vol, dan redt hij tot ongeveer 18 kilometer. Daarna is het weer tijd om de stoel op te laden, dit duurt zo’n 6,5 uur. De Splitrider klapt u uit in slechts 1 seconden. En wanneer u de Splitrider weer wilt inklappen, hoeft u alleen maar aan de ontgrendelingskabel te trekken. Daarnaast heeft de rolstoel een schommelende voetensteun, deze maakt het veiliger om in- en uit de stoel te stappen. De stoel wordt bestuurd door een joystick die links of rechts te plaatsen is. Tot slot mag de Splitrider gewoon mee het vliegtuig in: de accu is hier namelijk op gemaakt.

Zinger Joyrider

Dit is de Zinger rolstoel, maar dan de nieuwste versie. Waar het verschil in zit? De Zinger Joyrider heeft een totaal ander besturingssysteem: deze wordt namelijk bestuurd met een Joystick. Hierdoor kan de rolstoel met één hand bediend worden. Deze rolstoel is wel iets zwaarder dan de Zinger, namelijk 20 kilo. Alsnog is dit een gewicht dat de meeste mensen makkelijk in de auto kunnen tillen. Én in het vliegtuig: de Zinger Joyrider mag namelijk gewoon met u mee!

Smartchair

De 2019 versie is flink verbeterd! Zo reageert de besturing nu nóg beter. De zitting is verbeterd en hij is verkrijgbaar in moderne kleuren. Het opvouwen van deze rolstoel gaat in 1 simpele beweging en het gewicht van deze stoel is, zonder accu, zo’n 23 kilo. Daarnaast is er van de Smartchair ook een XL-versie verkrijgbaar, deze is belastbaar tot 150 kg. De rugleuning van de Smartchair is verstelbaar: zo weet u zeker dat u altijd de juiste houding aanneemt.  De Smartchair rijdt op een volle accu zo’n 15 km en gaat ongeveer 6 km/u. Gaat u vliegen? Dan mag de Smartchair in de normale uitvoering gewoon met u mee.

Bent u nieuwsgierig naar de elektrische rolstoelen? Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor een gratis demonstratie aan huis. Wij vertellen u graag meer!

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken