Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 dec 2017

De Zinger opvouwbare elektrische rolstoel

De Zinger opvouwbare elektrische rolstoel

Update 21-05-2021 : De Zinger rolstoel is vrvangen voor 2 varianten van deze uniek rolstoel, de Joyrider ( 19,5 kg ) en de Splitrider ( 12 kg )

Eén blik op de Zinger rolstoel en u zult direct begrijpen dat dit geen traditionele rolstoel is. Deze elektrische opvouwbare rolstoel is een innovatie van het Amerikaanse bedrijf Zinger, voorzien van de laatste snufjes. De Zinger is de lichtste elektrische rolstoel die er bestaat en is binnen één seconde ingeklapt tot een plat pakket. Het is een sportieve stoel met sportieve prestaties. De moderne zitting is bijzonder comfortabel en verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en frisgroen. Het frame is van een sterke kwaliteit aluminium welke ook toegepast wordt in de vliegtuigindustrie. De bediening is uiterst gebruiksvriendelijk. Maar er is nog veel meer!

Optimale vrijheid met een ZingerDe Zinger is een opvouwbare rolstoel. Met slechts één handeling klapt u de rolstoel razendsnel in. U hoeft hiervoor niets te demonteren of aan te passen, en dat is uitzonderlijk voor een elektrische rolstoel. Gebruikt u de rolstoel liever niet in huis? Ingeklapt kunt u hem zelfs in een kast wegzetten. De Zinger rolstoel weegt slechts 17 kilo! Eenmaal ingeklapt is hij gereduceerd tot een pakket van 25 cm dik en past de rolstoel in elke auto. Hierdoor worden vele belemmeringen weggenomen en kunt u genieten van optimale vrijheid. Ook onder de reizigers is de Zinger geliefd. De rolstoel is eenvoudig mee te nemen in de trein of in een vliegtuig. Inklapbaar is de Zinger ook eenvoudig verplaatsen en kunt u hem vergelijken met een koffer op wieltjes. Dat maakt uw reis een stuk comfortabeler!

Snel en eenvoudig op weg

De Zinger is niet te vergelijken met de traditionele elektrische rolstoel of scootmobiel die zwaar en log zijn. Een onderscheidend kenmerk van de Zinger is ook de bediening. De elektrische bediening bevindt zich in twee hendels welke aan de zijkanten van de stoel zijn bevestigd. Het grote voordeel hiervan is dat u moeiteloos met de rolstoel aan tafel of bureau kunt schuiven. De bediening in de hendels is eenvoudig. U kunt in drie snelheden vooruitrijden en er is een stand voor achteruit. De eerste snelheid is maximaal 2 kilometer per uur. Dit is een prima snelheid om te leren om te gaan en te wennen aan de rolstoel. De tweede snelheid gaat tot maximaal 6 kilometer per uur. Deze snelheid is te vergelijken met de loopsnelheid van een voetganger. Op de derde stand kan u tot maximaal 10 kilometer per uur rijden. De achteruit snelheid bedraagt standaard 2 kilometer per uur.

Stabiel ontwerp met een krachtige accu

Deze lichtgewicht rolstoel is opmerkelijk stabiel en heeft geen enkele moeite met scherpe bochten dankzij twee extra kiepwieltjes aan de achterkant. Het maximale gebruikersgewicht bedraagt 120 kilo. Met de Zinger kunt u zich ook veilig verplaatsen op ruwe oppervlakten zoals gras of steentjes. De wendbaarheid van de stoel is beter dan welke stoel dan ook: ter plekke kunt u een draai maken van 360 graden. Instappen en uitstappen wordt vergemakkelijkt dankzij de voetsteunen die u handig kunt wegklappen met uw voeten. De accu van de stoel staat garant voor 13 kilometer probleemloos rijden. Als accessoire bieden wij een extra accupack waarmee u deze afstand kunt verdubbelen. De accu zit onder de stoel in een afsluitbare ruimte om diefstal te voorkomen. De oplaadtijd van een accu bedraagt 3,5 uur.

Accessoires Van De Zinger Rolstoel

De Zinger biedt een ruime keuze aan accessoires waardoor u de Zinger kunt aanpassen aan uw eigen wensen. Zo is er een achterloop set verkrijgbaar zodat de stoel ook kan worden geduwd. Praktisch zijn het boodschappenmandje voor onder de stoel of de tas welke aan de rugleuning kan worden bevestigd. Mist u toch de armleuningen, dan kunnen deze alsnog aan de stoel worden bevestigd. ’s Avonds op pad gaan is geen enkel probleem dankzij de verlichting set. Ook kan de stoel worden voorzien van een gordel of een fleshouder.

Gratis Demonstratie Van De Zinger Rolstoel

In onze winkel in Neede vindt u een ruim assortiment aan hulpmiddelen. De Zinger rolstoel, SupaChair en de Smartchair  hebben wij standaard op voorraad in onze showroom. Komt u van ver ? Laat ons dan even weten dat u komt zodat de elektrische rolstoel van u keuze niet net toevallig verkocht is . Voor een meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl Wij zijn officieel dealer van Zinger en laten u graag alle mogelijkheden van deze unieke rolstoel zien. Ook is het mogelijk dat wij bij u aan huis komen voor een demonstratie met deze unieke rolstoel.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken