Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
2 nov 2015

Douchestoel of douchekruk ?

Het verschil tussen douchestoelen of douchekrukjes heeft merendeel met de ruimte en mate van steun te maken. Een douchekruk is vaak lichter en makkelijker te hanteren en neemt minder ruimte in beslag. Een douchestoel daar tegen geeft meer steun in de rug en armen, en is makkelijker bij opstaan. Maar is wel weer wat groter en iets lastiger te hanteren. Nu zijn de meeste douchestoelen ook lichtgewicht maar dus iets groter in omvang.

Douchekruk

Een douchekruk is er ook in veel verschillende soorten en maten . De stevigste douchekrukken zijn gemaakt uit 1 stuk en hoeven niet los geschroefd te worden zoals bijvoorbeeld de douchekruk met opstaande handvaten. Deze heeft ook heel fijn opstaande handvatten waar je jezelf makkelijk aan omhoog drukt. Een bredere versie hiervan is de douchekruk extra breed met opstaande handvaten.

U kunt ook kiezen voor de douchekruk Etac Swift, deze kruk is zeer makkelijk aan te passen door er alleen een rugleuning op te zetten of alleen armleuningen. Dit kunt u later erbij aanschaffen of u schaft in 1 x de douchestoel Etac Swift aan en gebruikt deze naar behoefte.

Douchestoel

In de douchestoelen zijn er verschillende versies, een opvouwbare douchestoel , of een opklapbare douchestoel aan de muur. U kunt ook voor een lichte douchestoel met een hygiëne uitsparing gaan.

Kijkt u gerust eens op http://www.totalezorgwinkel.nl/douche-toilet/douchestoelen-douchekrukken/ hier vind u verschillende soorten douchestoel en douchekrukjes.

Heeft vragen over een douchestoel of douchekruk neemt u dan contact op met onze klantenservice 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl.

 

Douchestoel of douchekrukje?

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken