Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 feb 2023

Draaikussen Auto

Veel mensen hebben moeite met in en uit de auto te komen. Een draaikussen auto kan hierbij uitkomst bieden. Aangezien elke auto een andere stoel heeft zijn hier ook verschillende soorten draaikussens voor. Wij zetten hier onder de meest voorkomende draaikussen op een rijtje die u gemakkelijk helpen in en uit stappen zodat u de benen naar binnen of naar buiten kunt draaien. Houd er ook rekening mee dat u tijdens de autoreis ook op het kussen blijft zitten dus is het fijn als het kussen ook nog prettig zit.

Meest verkochte Draaikussen Auto

Medlogics Draaikussen Auto Premium

Het Medlogics draaikussen auto is een prettig draaikussen met een dikke vulling zodat u prettig en comfortabel zit tijdens de reis. Aan de onderzijde van het draaikussen zit een harde schijf waar de zachte bovenzijde overheen draait. Het Medlogics draai zeer soepel en gemakkelijk en kost weinig inspanning in gebruik

Swivel Flexibele Draaischijf

De Flexibele draaischijf auto van Swivel is een kussen dat zich aanpast aan de autostoel. Dit is ideaal voor auto’s die een hoge rand op de stoel hebben zodat het kussen hierover heen ligt. Wel wordt het draaien met een hoge rand wat lastige aangezien de boven en onderzijde wat meer op elkaar komen te liggen. Qua zit is dit een prettig dun kussen wat u bijna niet verneemt als u hier op zit.

Defa Draaikussen Auto

Het Defa Draaikussen is ontwikkeld door fysiotherapeuten en ergotherapeuten en wordt toegepast in autostoelen, eetkamerstoelen. Draaikussen geeft een zeer prettige zitondersteuning en geeft een verhoging van 6,5 cm. Door het gebruik van alleen maar hoogwaardige materialen kan het Defa draaikussen de gehele dag gebruikt worden.

Draaikussens Auto Uit Voorraad Leverbaar

Zowel via onze website als in onze showroom hebben wij de draaikussen standaard op voorraad liggen en kunt u deze uitproberen om te kijken of deze u past. Via de website kunt u deze thuis uitproberen en heeft u een bedenktijd van 14 dagen voordat u deze retour kunt sturen. Heeft u nog vragen over de draaikussens auto ? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken