Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
26 mei 2017

Drive Scootmobiel ST6D 3 wiel en 4 wiel uitvoering

Met de scootmobiel ST6D heeft Drive weer een scootmobiel van top formaat geleverd. De zeer luxe scootmobiel is leverbaar in een 3 wiel en 4  wiel uitvoering. Drive heeft bij de ontwikkeling van deze scootmobiel goed gekeken naar de vraag van de markt en is altijd uitgegaan van de eind gebruiker.

Zo is deze scootmobiel zeer hoog geveerd, heeft grote luchtbanden met een hoge bodem vrijheid en een zeer luxe stoel die geheel verstelbaar en draaibaar is en een juiste ondersteuning bied. Als extra optie is deze stoel ook nog uit voeren met een extra stoelvering voor mensen met rugklachten.

Snelle Scootmobiel

Drive ST6D scootmobiel heeft een hoge snelheid van 18 – 20 km/u . Dit is fijn als u graag lange afstanden aflegt . Tevens is de motor zeer sterk en heeft deze een sterke trekkracht zodat de scootmobiel op oneffen terreinen ook zeer makkelijk uit de voeten kan.

Luxe Scootmobiel

De scootmobiel Drive St6D is uitgerust met alle luxe die u zich kunt wensen. Zo is de scootmobiel geheel uitgevoerd met zeer zuinige Led verlichting (remverlichting, knipperlichten, voor en achter verlichting) zodat deze geen overbodig stroom vreet van de accu’s en het actieradius optimaal blijft. De scootmobiel heeft een automatische begrenzer op het moment dat u de bocht te hard en scherp instuurt , zo blijft de veiligheid optimaal gewaarborgd.

Het digitale display geeft duidelijk de snelheid, km stand, dagteller, temperatuur en accu stand weer en is eenvoudig te bedienen met de grote knoppen naast het display.  De remlichten gaan automatisch branden op het moment dat u het gas loslaat en de scootmobiel remt dan ook vanzelf af. Zo zien uw mede weggebruikers ook dat u afremt en kunnen rekening met u houden in het verkeer.

De voorzijde van de scootmobiel is zo ontwikkeld dat u meer beschermt zit tegen weer en wind, dit is vooral in de wat koudere dagen zeer fijn en prettig.

Rijcomfort van de Drive ST6D Scootmobiel

De ST6D is een scootmobiel die zeer licht en makkelijk stuurt, hierdoor bent u erg wendbaar en is de scootmobiel makkelijk te hanteren. Door zijn ultieme vering en hoogwaardige stoel is de ST6D in van de meest comfortabele scootmobielen die er op dit moment te krijgen is . De scootmobiel doet niks onder voor een solo scootmobiel of mini crosser. Alleen is de ST6D veel voordeliger in prijs en bied een hoger comfort tijdens de koude dagen.

Uitproberen van de Drive Scootmobiel St6D

U kunt deze scootmobiel bij ons uitproberen en testen in onze showroom in Neede , wij zullen u een uitgebreide uitleg van deze scootmobiel geven en zullen u buiten begeleiden met de test rit.

Kunt u niet in onze showroom komen ? Dan kunnen wij ook gratis en vrijblijvend bij u aan huis komen in geheel Nederland met uitzondering van de eilanden. Zo kunt u deze scootmobiel uitgebreid proberen in uw eigen omgeving. Als de scootmobiel bevalt kunnen wij deze eventueel gewenst meteen bij u achterlaten en van verzekering en pechhulp voor u regelen. De eerste 2 jaar pechhulp is gratis door heel Nederland bij aankoop van deze scootmobiel.

Totale Zorgwinkel Neede, Russchemorsweg 38 7161 RT Neede, 0545-296368, info@totalezorgwinkel.nl

Scootmobiel Drive ST6D – 3 wiel en 4 wiel uitvoering

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken