Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 nov 2018

e-Ability Joyrider Rolstoel Met Elektrische Duw Ondersteuning

Dat de e-Ability Joyrider een enorm succes is bleek wel uit de enorme aanvragen die wij kregen direct na de lancering van deze unieke opvouwbare elektrische rolstoel. Binnen 1,5 maand waren de eerste 95 stuks in heel Nederland uitverkocht.  Nu is deze weer volop leverbaar en te bestellen en met een aantal extra accessoires en uitvoeringen . Zo is de Joyrider rolstoel nu leverbaar in twee versies , de normale uitvoering en de MC uitvoering waarbij u voor een kleine meerprijs een zwaardere accu, een rugleuning tas, een mand onder de zitting en een gordel krijgt. Ook is er in het nieuwe model 2019 een update gedaan aan de joystick zodat deze nog fijner reageert op uw handelingen en is er een elektrische duw ondersteuning beschikbaar voor het elektrisch voortbewegen door een partner of begeleider zonder dat de Joyrider aan zijn unieke eigenschappen moet inleveren.

Over de Zinger Joyrider met elektrische duw ondersteuning

Met een duwondersteuning wordt aan de  achterzijde van de Joyrider twee duw beugels gemonteerd net als met een gewone handbewogen rolstoel alleen zit in 1 van de duw beugels een duim joystick, accumeter en snelheid instelling en een schakelaar om te wisselen tussen de joystick aan de voorzijde en achterzijde. Zo kunt u de duw beugels goed vast pakken en met u duim de joystick bedienen om de Joyrider voort te bewegen.

De Zinger Joyrider met achterloop set heeft op de duwbeugel een schakelaar waarbij u kunt wisselen tussen de Joystick van de gebruiker en de elektrische duwbeugel voor de begeleider . Zo kunt u ook zelfstandig blijven rijden maar ook op bijvoorbeeld drukke markten u door uw partner of begeleider laten rijden. Op het moment dat u de elektrische duw ondersteuning aan de achterzijde gebruikt kunt u geen gebruik maken van de joystick aan de voorzijde en omgekeerd. Het schakelen tussen deze twee gaat zeer eenvoudig via een schakelaar op de duwbeugel .

Proefrit aanvragen voor de Zinger Joyrider met elektrische duw ondersteuning  ?

Wilt u graag de Zinger Joyrider met elektrische duw ondersteuning uitproberen ? Of de normale uitvoering van deze unieke opvouwbare elektrische rolstoel ? Dan kan dit van Dinsdag t/m Zaterdag in onze showroom of op afspraak bij u thuis. Een proefrit aan huis is geheel gratis en vrijblijvend in heel Nederland. Voor het maken van een afspraak kunt u het proefrit formulier op de product pagina van de Joyrider invullen of contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

De standaard uitvoering van de opvouwbare elektrische rolstoel Zinger Joyrider vind u hier : ZingerJoyrider

De uitvoering van de Zinger Joyrider met elektrische duwondersteuning vind u hier : Zinger Joyrider met elektrische duw ondersteuning

Heeft u al een Zinger Joyrider in uw bezit en wilt u graag een elektrische duwondersteuning erbij op hebben dan kunt u deze ook los bestellen ? Komt u in onze showroom dan monteren wij deze gratis op de Joyrider rolstoel.

Opgevouwen met de duw beugels naar binnen

Zinger Joyrider Met Elektrische Duw Ondersteuning

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken