Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
23 nov 2022

Een Elektrische Rolstoel Meenemen Op Vakantie

Als u afhankelijk bent van een elektrische rolstoel en deze niet mee kunt nemen op vakantie dan wordt u vaak beperkt in de dingen die u op vakantie wilt doen en mist een stuk vrijheid. Nu zijn er gelukkig verschillende soorten elektrische rolstoelen verkrijgbaar die licht en makkelijk opvouwbaar zijn. Deze zijn getest dat ze mee mogen in het vliegtuig, dus ook verre reizen is weer een optie. Een lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel kenmerkt zichzelf door dat deze binnen enkele seconden op te vouwen is tot een compact pakket dat mee te nemen is in auto, vliegtuig, trein of vliegtuig.

Verschillende soorten elektrische reis rolstoelen

Als specialist in opvouwbare elektrische rolstoelen hebben wij een groot assortiment met elk hun verschillende eigenschappen in zit, rijden, actieradius en gewicht. Zo heeft u de mogelijkheid om verschillende elektrische rolstoelen uit te proberen en zo te kijken welke het beste bij u past en hoe deze zit en rijd. Dit kan in onze showroom of met een gratis proefrit aan huis.

Gewicht van een elektrische opvouwbare rolstoel

Het gewicht van een elektrische rolstoel is vaak van belang aangezien deze opgetild moet worden om te vervoeren . Een zware rolstoel van circa 40 kg is namelijk voor niemand goed te tillen en geen pretje om in de auto te leggen. Daarom zijn onze elektrische opvouwbare rolstoelen er al met een tilgewicht vanaf 12 kg. Dit is een gewicht wat voor iedereen goed te tillen is . Bovendien is deze rolstoel compact te vervoeren zodat deze in elke auto past.

Onze elektrische rolstoelen op volgorde van gewicht :

  • e-Ability Splitrider 12 kg
  • e-Ability Prorider SF 17 kg
  • e-Ability Joyrider 19,5 kg
  • Smart Chair Travel 19,5 kg
  • e-Ability Prorider STD 25 kg
  • e-Ability Prorider RS 28 kg
  • Moving Life Atto ( opvouwbare scootmobiel ) 16 kg

Demonstratiefilm van de lichtste opvouwbar elektrische rolstoel Splitrider

Opvouwen en splitsen

Een Elektrische Rolstoel Uitproberen In Onze Showroom

Tijdens openingstijden van Dinsdag t/m Vrijdag van 09.30 t/m 18.00 of Zaterdag van 09.30 t/m 16.00 kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen om verschillende elektrische rolstoelen uit te proberen. Wij zullen u de rolstoelen demonstreren en goed de verschillen uitleggen. Samen met u kunnen we daarna de rolstoelen zowel binnen als buiten uitproberen. Onze elektrische rolstoelen die op de website staan , staan ook op voorraad in onze showroom. Komt u van ver ? Dan is het altijd goed om ons te laten weten dat u komt.

 

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368

Gratis Proefrit Met Verschillende Elektrische Rolstoelen Aan Huis

Kunt u moeilijk bij onze showroom komen of is het een hele opgave voor u om bij ons te komen ? Dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om gratis met verschillende elektrische rolstoelen bij u aan huis te komen. Onze adviseur zal u uitleg en een demonstratie geven over de verschillen per rolstoel. Samen gaat u dan binnen en buiten proefrijden om zo de verschillen goed te kunnen ervaren. Zit er een rolstoel van uw keuze tussen ? Dan kan deze vaak ook al meteen achterblijven zodat u meteen gebruik kunt maken van de elektrische rolstoel.

Voor het maken van een afspraak voor een gratis proefrit aan huis kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken