Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
24 mei 2017

Een scootmobiel kopen ? Waar Moet je Opletten

U wilt een scootmobiel kopen en bent zich vast al op verschillende websites aan het oriënteren. Er komt zoveel informatie op u af dat u niet goed meer weet wat nu een goede keuze is. Afhankelijk van wat u te besteden hebt is het altijd goed te bedenk wat u met de scootmobiel wilt doen en wat u ervan verwacht . Kies wel altijd voor een scootmobiel van Europese afkomst bij voorkeur van een merk dat zich in het verleden bewezen heeft en welke alleen met erkende dealers werkt die service en kwaliteit leveren en veel kennis van scootmobielen en zorgproducten hebben. Wij adviseren dus niet zomaar naar bijvoorbeeld een fietsenmaker te gaan die wat bij wil verdienen en niet naar de behoefte van de klant kijkt en hier geen ervaring in heeft.

3 Wiel Scootmobiel Of 4 Wiel Scootmobiel ?

De vraag welke scootmobiel beter voor u is , is moeilijk te beantwoorden. Een 4 wiel scootmobiel is vaak stabieler en veiliger dan een 3 wiel scootmobiel . Een 3 wiel scootmobiel heeft weer een kleinere draaicirkel en is veel wendbaarder. Over het al gemeen adviseren wij vaak een 4 wiel scootmobiel met het oog op de veiligheid, 3 wiel scootmobielen adviseren wij altijd alleen de zwaardere grotere modellen te nemen. Deze zijn namelijk niet makkelijk op de kant te krijgen maar wel heel wendbaar de scootmobiel Drive ST6D 3 wiel is daar een goed voorbeeld van. Ook de Drive Sportrider is zeer geschikt als 3 wiel scootmobiel. De kleinere 3 wiel scootmobielen zijn vaak toch wat on evenwichtiger en kunnen makkelijker kantelen bij een te scherpe bocht op snelheid, of bijvoorbeeld bij het oprijden van een stoeprand ect. Een 4 wiel scootmobiel heeft daar geen last van.

Wat is het verschil tussen de scootmobielen ?

De grote verschillen tussen de scootmobielen zijn vaak de vering, kracht van de motor, accu’s en stoel. Dit vind u vaak ook terug in de prijsverschillen. Het wil niet zeggen dat de “goedkopere ” modellen slecht zijn maar vaak wel degelijk minder geveerd en hebben een kleiner actieradius. De luxere modellen zijn over het algemeen ook uitgerust met een digitaal display voor de snelheid en kilometers en hebben een luxe stoel en een hoge vering op de scootmobiel. Ook zit hier vaak een krachtiger motor in en is de scootmobiel wat robuuster. Ook hier zit weer veel variatie in per merk en type.

In onze collectie hebben wij voor elke prijsklasse wat staan en deze zijn altijd te proberen bij onze showroom of met een demonstratie bij u thuis. Kies altijd voor een vertrouwd Europees merk dat zijn waarde al heeft bewezen. Ook de service van de dealer is zeer van belang, over het algemeen krijgt u bij de lokale dealers de beste service doordat u niet als een nummer wordt behandeld en de lijnen allemaal kort zijn.

Voor alle informatie en de verschillende modellen die wij aanbieden kunt u een kijkje nemen op onze website onder de hoofdcategorie Mobiliteit en dan scootmobielen.

Wilt u naar aanleiding van wat u op de website gezien heeft een proefrit maken of een scootmobiel bestellen dan kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

In onze showroom in Neede  kunt u van Dinsdag t/m Zaterdag binnen lopen voor de nodige informatie en het maken van een proefrit.

Totale Zorgwinkel Neede, Russchemorsweg 38, 7161 RT Neede, 0545-296368

 

 

Een scootmobiel kopen ? Waar Moet je Opletten

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken