Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
11 nov 2019

Een sta-op-stoel óf een relaxstoel. Waar gaat u voor?

Waar bent u naar op zoek

Om allereerst antwoord te geven op de vraag wat er voor uw situatie geschikt is, dient u eerst kritisch te kijken naar uw klachten/ behoeften. Bent u op zoek naar een stoel waarin u lekker kunt wegdommelen tussen de middag? Of heeft u juist moeite met opstaan, en zoekt u hier hulp bij? Een andere klacht kan rugpijn of last van uw benen zijn. Wat uw situatie ook is, voor elk probleem of behoefte hebben wij een geschikte oplossing.

Een gouden combinatie

Nu is het een groot voordeel dat veel sta-op-stoelen tegelijkertijd ook relaxstoelen zijn. U hoeft dus niet altijd te kiezen tussen deze 2 opties. Het verschil zit hem in type stoel, waarbij de ene stoel zich meer richt op een ergonomische relaxhouding en de andere stoel is uitgerust met luxe opties: denk aan bijvoorbeeld een verwarmde zitting. De combinatie van opties maakt van onze sta-op-stoelen een gouden combinatie.

Voor u gemaakt

En hoewel de sta-op-stoelen en relaxstoelen geen maatwerk zijn, voelen ze wel zo. Dit komt doordat uw nieuwe stoel speciaal wordt aangemeten door een van onze experts. Aan de hand van uw lichaamsmaten maken we de stoel precies zoals deze voor u is bedoeld. Zitbreedte, zitdiepte, zithoogte, de lengte van uw voetenbank én de hoogte van uw armleuningen komen aan bod. En hebben we u al verteld dat het aanmeten van uw nieuwe stoel bij zowel in de showroom als bij u thuis helemaal gratis is .

Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk hier ons aanbod.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken