Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
8 okt 2019

Een Sta-Op Stoel – Wat Zijn De Voordelen ? Waar Moet Ik Op Letten ?

Wat is een sta-op stoel ? 

Een sta-op stoel of sta-op fauteuil is een stoel die u door middel van een elektromotor helpt opstaan. De elektromotor kantelt de stoel en zorgt dat deze omhoog gaat en u eenvoudig op kunt staan. Vaak wordt vergeten dat de sta-op stoel u ook weer helpt met zitten , een sta-op stoel helpt u dus met opstaan en gaan zitten zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan het zitcomfort. Buiten de hulp met opstaan kunt u ook heerlijk zitten in de meeste sta-op stoelen en zijn deze geheel elektrisch verstelbaar. Let wel op dat u voor een gerenommeerd merk zoals Fitform of Doge gaat. Deze stoelen zijn meestal met 3 motoren uitgerust zodat u de stoel geheel onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. Dit heeft als grote voordeel als u bijvoorbeeld de voetenbank omhoog doet u de rugleuning recht kunt laten stand of in de stand die u wenst. Bij een 1 motorige stoel gaat de rugleuning ook meteen in de lig stand als u de voetenbank omhoog doet, dit is vaak niet gewenst. Een 3 motorige stoel heeft bovendien ook nog een kantel relax stand waarbij u de hele stoel naar wens naar achteren kunt kantelen en de rugleuning nog apart kan verstellen , u kunt dus bijvoorbeeld iets ontspannen naar achteren zitten met een rechte rugleuning . Wilt u een dutje doen in de stoel dan kunt u de stoel geheel strekken zodat u heerlijk even bij kunt slapen.

Al onze sta-op stoelen kunt u vinden via de volgende link : Sta-op stoelen assortiment Fitform en Doge

Juiste Ondersteuning Van Een Sta-Op Stoel

Bij het kopen van een sta-op stoel is het buiten het aantal motoren belangrijk om goed te kijken naar de vulling die in een stoel gebruikt wordt zodat uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Een sta-op stoel dient u te helpen en niet te zorgen dat u lichamelijke klachten ervan krijgt. Kies daarom ook voor de gerenommeerde merken als Fitform en Duet. De gebruiken een vulling van hoogwaardige kwaliteit die niet gaat inzakken en uw lichaam de ondersteuning geeft die u nodig heeft.

Het is beter een goede 2e hands stoel aan te schaffen van een degelijk merk dan een “goedkope” 1 motorige stoel die zit als een plof zak. Op het eerste ogenblik lijkt het een mooie goedkope stoel maar de prijs zit altijd ergens in. We komen vaak tegen dat mensen blijvende lichamelijke klachten hebben gekregen door de onjuiste stoel of matras aan te schaffen. Dit zijn ook de twee artikelen waar u vaak de meeste tijd in doorbrengt hoe ouder u wordt . Het zou zonde zijn als dit niet naar wens is en u hier klachten door krijgt.

Op Maat Inmeten Van Een Sta-op Stoel

Een goede 3 motorige stoel wordt ook altijd op maat van uw lichaam afgesteld, zo heeft u de juiste zitdiepte, zithoogte, armlegger hoogte en juiste lengte van de voetenbank. Ook de breedte maat kan op maat worden gemaakt mocht dit nodig zijn. Een juiste afstelling van de stoel is net zo belangrijk als de stoel zelf. Is dan ook goed om te kiezen voor een stoel die op maat af te stellen is, zodat als uw lichaam de komende jaren veranderd deze ook nog bijgesteld kan worden en u altijd perfect blijft zitten.

Onze zit specialisten kunnen u altijd goed advies geven over welke stoel goed bij u past en de stoel geheel voor u inmeten. Deze service is helemaal gratis.

Kleur En Stofsoort Van De Sta-op Stoel

Een sta-op stoel kan altijd geleverd worden in stof , leer, of Nirox stof (incontinentie stof ) en veel verschillende kleuren zodat u altijd de kleur en stof kunt kiezen die u fijn vind.

Proef Zitten En Inmeten Van Een Sta-Op Stoel

Bij ons in de showroom kunt u altijd binnen lopen om verschillende stoelen te bekijken en te proberen, wij kunnen de stoel dan geheel naar u maat instellen zodat u goed de stoel kunt ervaren en een juiste indruk krijgt van de ondersteuning en wat de stoel allemaal kan.

Kunt u niet in onze showroom komen ?

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in de showroom te komen dan is het ook mogelijk dat wij met 3 verschillende stoelen bij u aan huis komen door heel Nederland . Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. In overleg met u nemen wij dan 3 verschillende stoelen van uw keuze mee en gaan deze bij u thuis voor u afstellen op de juiste maat, zodat u zonder te veel moeite in uw eigen vertrouwde omgeving de stoelen kunt proberen en passen. Wij nemen dan alle kleur stalen mee in verschillende stoffen en leer zodat u alle mogelijkheden kunt proberen. Mocht de stoel in de stof soort en kleur bevallen die wij mee hebben dan kunnen wij deze eventueel meteen achter laten zodat u meteen kunt genieten van u nieuw stoel. Wilt u graag de stoel in een andere kleur of stofsoort dan kunnen wij geheel gratis een leen stoel achter laten zodat u al wel de gemakken van een sta-op stoel kunt benutten.

 

Heeft u spoed ? Informeer dan naar de beschikbare kleuren en stof / leer / Nirox soorten die wij op voorraad hebben staan.

Klantenservice :

info@totalezorgwinkel.nl

Tel : 0545-296368 ( Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 t/m 18.00 ) ( Zaterdag 09.30 t/m 18.00 )

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken