Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
18 apr 2023

Elektrische Rolstoel Voor Binnen En Buiten

U bent aan het kijken naar een elektrische rolstoel voor binnen en buiten en wilt het liefst een zo compact en stabiel mogelijke rolstoel ? Dan zijn de elektrische opvouwbare rolstoelen een uitkomst voor u . Deze rolstoelen zijn stabiel, veilig en wendbaar en ook heel makkelijk en licht om mee te nemen in de auto of bijvoorbeeld het vliegtuig. Deze rolstoelen beschikken over veel trekkracht en zijn ook goed te gebruiken op bospaden of grasvelden en hebben hier geen enkel probleem mee. Ook met steile hellingen of afdalingen is het geen enkele probleem voor de elektrische rolstoelen in ons assortiment of veilig op te rijden.

Elektrische Rolstoel Voor Binnen En Buiten

Een elektrische rolstoel voor binnen en buiten moet vooral aan bepaalde eisen voldoen. Hij moet rustig reageren op de bewegingen van de joystick en compact en wendbaar zijn om binnen in huis te kunnen maneuvreren en overal goed bij te kunnen. Voor het rijden buiten moet hij vooral stabiel en veilig zijn en is het ook fijn als hij makkelijk in winkels ect naar binnen kan. Wilt u graag erop uit in de natuur ? Dan is het ook fijn dat de rolstoel met gemak over de bospaden en grasvelden heen kan. Onze lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen kunnen dit met gemak en zijn zeer compact en licht om te vervoeren.

Gewicht van een elektrische rolstoel

Een traditionele elektrische rolstoel weegt erg zwaar en is vaak niet te vervoeren. Een elektrische opvouwbare lichtgewicht rolstoel daar in tegen is makkelijk in te klappen en licht om te vervoeren. De lichtste elektrische rolstoel heeft nog maar een tilgewicht van 12 kg. Dit is de Splitrider rolstoel. Hieronder een opsomming van de lichtste opvouwbare elektrische rolstoelen op de markt die wij standaard op voorraad in onze showroom hebben.

  • Splitrider rolstoel – 12 Kg
  • Joyrider rolstoel – 20 kg
  • Smart Chair Travel – 20 kg
  • Prorider SF – 17 Kg
  • Prorider STD – 25,5 Kg
  • Alya opv scootmobiel – 19 Kg

Deze elektrische rolstoelen zijn allemaal zeer makkelijk en compact mee te nemen en te vervoeren. Door het gebruik van speciale lithium accu’s mogen deze ook mee in het vliegtuig zodat u ook op vakantie kunt genieten van de elektrische rolstoel.

Krijg Uw Vrijheid Terug

Met een opvouwbare elektrische rolstoel krijgt u uw vrijheid terug en kunt u er weer heerlijk op uit. Of dit nu in en om het huis is of lekker naar het bos of een vakantie met het vliegtuig. U krijgt weer de vrijheid om zelf te bepalen waar u heen gaat en wat u wilt doen.

Showroom met elektrische rolstoelen

In onze showroom hebben wij al onze elektrische rolstoelen staan zodat u deze kunt proberen en testen. Zo kunt u goed bekijken hoe deze rijden en het gewicht bepalen wat u goed kunt tillen om te vervoeren. Wilt u de rolstoel liever online bestellen ? Dat is ook mogelijk en deze worden uit voorraad bij uw thuis afgeleverd.

Demonstratie aan huis

Heeft u niet de mogelijkheid om bij onze showroom te komen ? Dan kunnen wij ook met verschillende elektrische opvouwbare rolstoelen bij u thuis komen. In overleg met u bepalen we dan welke rolstoelen u graag wilt proberen en welke dag en tijdstip u goed uitkomt. U kunt deze dan rustig proberen in uw eigen vertrouwde omgeving en hoeft de deur niet uit.

Contact

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38 ( Autonavigatie op Parralelweg 90 , het nieuwe terrein de Russchemors ligt hier tegenover, wij zijn het derde pand .)

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken