Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
12 mei 2016

Er op uit met de unieke elektrische rolstoel Zinger

Er op uit met de unieke elektrische rolstoel Zinger

Update 22-05-2021 – Zinger rolstoel is uitlopend en is vervangen voor de Joyrider rolstoel en Splitrider rolstoel (12 kg )

Met het mooie weer is het weer perfect om uitstapjes te doen en meer buiten te leven. De Zinger rolstoel helpt u hierbij . Deze unieke elektrische rolstoel is geschikt voor binnen en buiten . De Unieke Zinger rolstoel rijd over de meeste ondergronden met gemak heen, zelfs over gras heeft deze geen probleem. De elektrische rolstoel Zinger is binnen 1 seconde op te vouwen en mee te nemen. Door zijn unieke systeem vouwt u de Zinger rolstoel doormiddel van een trekkoord eenvoudig op tot een pakketje van maar 25 cm hoog. Deze past vrijwel in iedere auto, trein en zelfs vliegtuig. In de meeste auto’s kunt u met gemak twee Zingers kwijt. Ook kunt u thuis de Zinger rolstoel makkelijk opbergen in de kast of bijvoorbeeld onder het bed. Deze lichtgewicht elektrische rolstoel hoeft u opgevouwen niet te tillen maar kunt u met u mee trekken door de unieke transportstang.

Ook voor binnen is de elektrische rolstoel zeer geschikt. Aangezien deze geen grote stuurkolom aan de voorzijde heeft kunt u overal bij en kan de Zinger rolstoel onder tafel aangeschoven worden. Dit is ook ideaal in restaurants en dergelijke. De elektrische rolstoel is zo wendbaar dat deze bijna 360 graden om zijn eigen as kan draaien. U kunt dus overal makkelijk tussendoor. De Zinger elektrische rolstoel heeft drie snelheden vooruit (2 km/u, 6 km/u en 10 km/u ) en 1 stand achteruit (2 km/u )
De Zinger kan ook worden omgebouwd met een achterloop kit zodat uw partner / begeleider de besturing kan doen en u elektrisch kan voortbewegen.

Kijk voor alle informatie en filmpjes over de Zinger rolstoel op onze product pagina : Zinger rolstoel 

Unieke Zinger rolstoel – Elektrische opvouwbare rolstoel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken