Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
19 apr 2016

Ervaringen Unieke Rolstoel Zinger

Update 22-05-2021 – Zinger rolstoel is uitlopend en is vervangen voor de Joyrider rolstoel en Splitrider rolstoel (12 kg )

Door de enorme populariteit van Zinger Rolstoel was deze tijdelijk niet leverbaar. Dit is inmiddels weer opgelost en de unieke rolstoel zinger is weer volop leverbaar in alle kleuren.

Inmiddels hebben wij veel feedback gekregen van klanten en deze zijn volop tevreden. Het meest gehoord is dat de Zinger rolstoel zo ideaal is om mee te nemen en dat het in en uitklappen van de elektrische rolstoel zo eenvoudig is en zeer snel gaat . Mensen geven aan dat het z’n groot voordeel is dat als je hem uit de auto haalt je niks in elkaar hoeft te zetten zoals bij een opvouwbare scootmobiel, geen zware onderdelen hebt en dat de Elektrische rolstoel Zinger zeer handzaam is en weinig ruimte inbeslag neemt. 1 van de klanten is er mee op vakantie geweest en gaf aan dat het ideaal was, ze mocht er mee tot aan de ingang van het vliegtuig rijden door de instap slurf en toen ze geland waren stond de rolstoel zinger weer voor haar klaar. Ze had erg van haar vakantie genoten ook mede omdat ze veel vrijheid had door de elektrische rolstoel die overal mee naar toe kon en op het complex ook makkelijk overal tussen door kon. Ze gaf wel aan dat ze beter een extra accupack had kunnen mee nemen zodat je een dubbele afstand af kunt leggen.

Wij zijn zeer gelukkig u te kunnen vertellen dat wij nog geen negatieve punten van de Zinger rolstoel hebben ontvangen. Onze klanten gebruiken hem voor verschillende doeleinden , bij sommige mensen wordt de Zinger rolstoel alleen binnen gebruikt waar deze ook zeer geschikt voor is . De meeste mensen zijn toch wel het enthousiasts over het gemak van het meenemen en de stevigheid van de rolstoel maar toch dat deze extreem wendbaar is en dus overal naar binnen kan.

Kortom de elektrische rolstoel zinger is een geweldig product en is vanaf nu weer volop leverbaar bij de Totale Zorgwinkel, officieel dealer van de rolstoel zinger.  Klikt u op het onderstaande plaatje voor meer informatie over de elektrische rolstoel, een vrijblijvende offerte of om de zinger te bestellen.

Ervaringen Unieke Rolstoel Zinger – Elektrische Rolstoel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken