Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
25 dec 2017

Gratis proefrit met een scootmobiel: hoe werkt het?

Als specialist hebben wij een ruim assortiment scootmobielen met allemaal hun eigen kenmerken, mogelijkheden en prijskaarten. Om een weloverwogen keuze te maken is het niet alleen belangrijk betrouwbaar advies in te winnen, maar ook een proefrit te maken met verschillende scootmobielen. Zo kunt u de onderlinge verschillen zelf ervaren en een beter besluit nemen. In onze thuiszorgwinkel in Neede vindt u alle modellen bij elkaar en kunt u op uw gemak enkele scootmobielen uitproberen. Bent u niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken, dan komen wij gewoon naar ú toe. In dit artikel leggen wij u uit hoe dit in zijn werk gaat.

Een proefrit bij onze thuiszorgwinkel in Neede

Wanneer u besloten heeft een scootmobiel aan te schaffen, dan is het raadzaam u goed te laten informeren. Heeft u bepaalde lichamelijke klachten, dan zijn niet alle scootmobielen geschikt. Bovendien is het goed om van tevoren te bepalen wat u met de scootmobiel wilt doen. Heeft u hem alleen nodig voor een boodschap of bent u juist van plan lange afstanden af te leggen? Hoe duidelijker uw wensen en eisen zijn, hoe beter u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken.

In onze thuiszorgwinkel bespreken wij de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw situatie. Vervolgens geven wij u advies over de beste oplossingen en selecteren wij enkele scootmobielen die het beste bij u passen. U krijgt van ons volop de tijd om een proefrit met deze scootmobielen te maken, uiteraard kosteloos. Wij hebben volop ruimte en begeleiden u tijdens het rijden. Na de proefritten bespreken wij uw ervaringen.

Update : Per 2021 nieuwe voorwaarden voor proefrit aan huis

Kunt u niet naar Neede komen, dan komen wij gewoon naar u toe! Wij verzorgen thuisdemonstraties door heel Nederland. Telefonisch overlegt u met ons wat uw wensen zijn en brengen wij in kaart welke modellen het meest geschikt voor u zijn. Op onze website kunt u alles lezen over de verschillende scootmobielen en de vele mogelijkheden. Eventueel kunnen wij u folders opsturen van de door ons geadviseerde scootmobielen. Vervolgens selecteert u drie scootmobielen waarmee wij u thuis komen bezoeken voor een proefrit. U geeft deze aan ons door en maakt een afspraak voor een bezoek. Onze thuisdemonstratie is vrijblijvend en geheel gratis.

Op de afgesproken datum zetten wij de scootmobielen bij u thuis naast elkaar en kunt u ze op uw gemak bekijken. Wij leggen u uit hoe de scootmobielen werken en wat de verschillen zijn. Vervolgens krijgt u de gelegenheid om in uw eigen omgeving met de scootmobielen een proefrit te maken. Tijdens de ritten lopen we met u mee en leggen wij de bediening uit. Ook laten we u op verschillende soorten ondergrond rijden en testen wij de vering. We bekijken de toegankelijkheid naar uw huis en kijken naar de breedte van deuren en poorten. We nemen alle tijd om na het rijden al uw vragen te beantwoorden.

Een weloverwogen keuze maken

Nadat u de proefritten heeft gemaakt en alles is doorgesproken is het aan u om een keuze te maken. Zijn wij bij u thuis en wilt u meteen de knoop doorhakken, dan kunnen wij de scootmobiel van uw keuze direct bij u achterlaten. Wij nemen namelijk alleen nieuwe modellen mee voor een thuisdemonstratie. Wij kunnen, als u dat wenst, ter plekke de verzekering voor u regelen en eventueel pechhulp aanvragen.
Hetzelfde geldt als u een proefrit bij onze thuiszorgwinkel in Neede heeft gemaakt. In dat geval bezorgen wij de scootmobiel bij u thuis.
Wilt u er een nachtje over slapen of heeft u een rijinstructie met scootmobiel nodig, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. U kunt ons altijd bereiken op telefoon 0545-296 368.

Uitstekende service, ook na uw aankoop

Wij, medewerkers van de Totale Zorgwinkel, willen maar één ding: tevreden klanten die blij zijn met hun scootmobiel en er jaren plezier aan gaan beleven. Dat betekent dat u ook na de aanschaf op ons kunt rekenen. Wij werken samen met de Scootmobiel Hulpdienst. Heeft u problemen of heeft uw scootmobiel een onderhoudsbeurt nodig, dan kunnen zij ervoor zorgen dat uw scootmobiel thuis wordt gerepareerd of onderhouden. Moet de scootmobiel naar de werkplaats, dan krijgt u voor de dagen dat u deze moet missen een leenexemplaar.

Heeft u een abonnement op onze pechhulpdienst, dan krijgt u bij pech onderweg onmiddellijk hulp, zodat u veilig thuiskomt.
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een thuisdemonstratie, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl. Gewoon doen!

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken