Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
9 nov 2022

Gratis Traplift Advies Gesprek

U bent aan het kijken voor een traplift en wilt hier graag meer informatie over . Dit kan natuurlijk online maar is vaak beter dit bij u thuis gebeurt . Zo kan onze adviseur de situatie bij u thuis goed bekijken en de mogelijkheden met u bespreken. Een advies gesprek aan huis is helemaal gratis. De adviseur neemt allemaal verschillende opties en mogelijkheden mee en bekijkt de trap en wat voor u de beste oplossing is. Voor alle trappen is er een mogelijkheid binnen uw budget.  Via het onderstaande formulier kunt u een gratis advies gesprek aanvragen.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verschillende Trapliften

Natuurlijk zijn er verschillende trapliften beschikbaar. Denk aan een rechte trap, trap met bochten of trap met verschillende niveaus . Ook een traplift voor buiten en voor een wenteltrap zijn mogelijk. Wist u dat wij de smalste traplift op de markt aanbieden. Deze gepatenteerde techniek is uniek en ruimte besparend. Zowel voor een rechte trap als een trap met bochten is de smalste traplift ter wereld beschikbaar. ZO kunnen andere gebruikers nog optimaal de ruimte van de treden benutten en u gebruik maken van een gecertificeerde traplift met de hoogste veiligheidsnormen.

Prijzen van een traplift

Het is natuurlijk lastig exact aan te geven wat een traplift in uw situatie kost maar voor een traplift met bochten kunt u ongeveer uitgaan vanaf 5000,- voor een nieuwe en 4000,- voor een jong gebruikte inclusief de installatie en BTW. Voor een rechte traplift kunt u ongeveer uitgaan van een vanf prijs van 2750,- voor een nieuwe inclusief de installatie en BTW.

Kleuren en designs van een traplift

Bij onze trapliften heeft u keuze uit verschillende soorten designs en kleuren van de railis en de stoel. Zo kunt u kijken wat u mooi vind en wat bij uw woning past. In stoelen zijn er ook verschillende opties die onze adviseur met u door zal spreken.

Traplift Zonder tandbeugel en vetvrij

De unieke Handi 1100 is de slankste traplift ter wereld zond gebruik van een tandbeugel. Dit betekend dat er geen vet op de rails komt en u deze altijd makkelijk kunt afnemen en stofvrij kunt houden.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken