Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
3 jan 2023

Heb Ik Recht Op Een Elektrische Rolstoel

Aanvraag Elektrische Rolstoel WMO Loket Van Uw Gemeente

Iedere Nederlander met mobiliteits problemen kan een beroep doen op het WMO loket van uw gemeente voor hulp en een vergoeding voor een elektrische rolstoel. De medewerker van de WMO van uw gemeente gaat de aanvraag in behandeling nemen wanneer u een aanvraag doet via dit loket. Hoe u een afspraak kunt maken of aanvraag kunt indienen kunt u vinden op de site van uw gemeente of door telefonisch contact op te nemen met het gemeentehuis van uw woonplaats.

De medewerker van de WMO zal bij u thuis komen voor een keukentafel gesprek en kijken in hoeverre u een elektrische rolstoel nodig heeft. Hier kan een periode van 8 weken voor nodig zijn tot u uitsluitsel krijgt van uw gemeente. Wordt u aanvraag goed gekeurd ? Dan zijn er twee manieren om een elektrische rolstoel te krijgen.

  1. U krijgt er 1 via uw gemeente toegewezen en heeft geen invloed op wat u krijgt. Dit zijn vaak de grote elektrische rolstoelen die log en zwaar zijn en binnen veel ruimte innemen . Deze kunnen ook niet vervoerd worden.
  2. U vraagt een PGB (persoons gebonden budget ) aan en kunt zelf gaan kijken welke elektrische rolstoel voor u geschikt is . Vaak kunt u aan het keukentafel gesprek ook al aangeven om welke elektrische rolstoel u het oog hebt laten vallen en alvast een offerte bij ons op vragen zodat deze overlegd kan worden. Dit is vaak voor de gemeente ook een stuk voordeliger.

Offerte Opvouwbare Lichtgewicht Elektrische Rolstoel

Wij hebben een groot assortiment lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen waar wij officiële dealer van Nederland voor zijn. Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag geef dit in het aanvraag formulier ook duidelijk aan aagezien uw gemeente graag wil dat u 5 tot 7 jaar lang ontzorgd bent . Buiten de prijsopgave voor de elektrische rolstoel krijgt u dus ook een offerte met 7 jaar lang onderhoud aan huis en all inn onderdelen en reparatie voor de gehele periode. U wordt dus voor de gehele periode voorzien en komt nooit voor extra kosten te staan. Tevens hebben wij een speciale sheet ontwikkeld om u te helpen bij u aanvraag zodat u goed voorbereid voor de dag komt bij u aanvraag bij gemeente . Dit hulpmiddel helpt u stap voor stap bij de aanvraag voor een elektrische rolstoel .

Een offerte aanvragen kan via info@totalezorgwinkel of neemt u telefonisch contact op met onze klantenservice. Ook kunt u het onderstaande offerte formulier invullen .

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Showroom

Wilt u graag eerst eens proefrijden en uitleg hebben over de verschillende elektrische rolstoelen ? Dit kan bij onze showroom in Neede. Onze adviseurs zullen u helpen tijdens het proefrijden en een uitgebreide uitleg geven over de verschillen per rolstoel.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken