Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
6 feb 2018

Heerlijk erop uit met een twee persoons scootmobiel – Afikim Breeze S4 Duo

Er zijn een aantal duo scootmobielen op de markt waar men heerlijk met zijn tweeën erop uit kan wanneer u maar wilt. Echter is er maar 1 scootmobiel voor 2 personen die boven alle anderen uit springt. De Afikim Breeze S4 Duo .  Met deze scootmobiel kunt u heerlijk samen er op uit en bijvoorbeeld genieten van de omgeving, boodschappen doen of lekker de verharde bospaden op. Door zijn uitmuntende vering, sterke motor en hoge bodemvrijheid is de Afikim Breeze S4 de beste Duo scootmobiel die er te krijgen is. Het luxe digitale scherm  laat u duidelijk de gereden afstand en snelheid zien.

De Grote Voordelen van de Afikim Breeze S4 Duo.

De Breeze S4 duo scootmobiel is de enigste scootmobiel die voorzien is van schokbrekers, waardoor u dus een uiterst comfortabele rit krijgt. Waarbij andere duo scootmobielen vaak niet harder kunnen dan 8 km/u haalt de Breeze S4 duo gewoon een fiets snelheid van 18 km/u (instelbaar) en heeft u een groot bereik van circa 45 km. Ook is de 2 persoon’s scootmobiel mooi compact gehouden zodat deze ook binnen gezet kan worden. Vaak zijn 2 persoon scootmobielen zeer breed of u zit achter elkaar waardoor de scootmobiel weer heel lang wordt, dit is weer lastig met het nemen van bochten.

Ook kan de scootmobiel eenvoudig worden aangepast met bijvoorbeeld een overkapping of stokhouder, vele optie’s kunnen naar wens worden toegepast.

Scootmobiel met diverse onderscheidingen

De Breeze S4 scootmobiel is ook als 1 persoon scootmobiel leverbaar en ook hier zit deze in het hoogste segment van kwaliteit . Door de zitting aan te passen kunt u deze eenvoudig omtoveren tot een 2 persoon’s scootmobiel en omgekeerd. De Breeze S4 is meerdere malen onderscheiden met o.a de Red Dot Design award.

Over de Afikim Breeze S4 Duo Scootmobiel

Afikim is een Zweeds merk wat al jaren toon aangevend is in de hulpmiddelen branche. Met de Breeze serie brengt Afikim al jaren een hoge betrouwbaarheid in het hoogste comfort segment. Met een scootmobiel van Afikim kunt u dus jaren vooruit met het hoogst haalbare comfort. Met de duo uitvoering kunt u heerlijk naast elkaar genieten van de omgeving of lekker samen boodschappen doen. De grote afsluitbare boodschappenkoffer aan de achterzijde is ideaal om uw boodschappen in te vervoeren.

Alle specificaties en prijzen over deze scootmobiel vind u via deze link : Afikim Breeze S4 Duo scootmobiel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken