Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf ā‚¬ 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
22 nov 2017

Heerlijke Scootmobiel Poncho’s Voor Een Warme Rit In De Winter

Bent U Op Zoek Naar Een Scootmobiel Poncho Of Rolstoel Poncho ?

In de winter kan het op de scootmobiel aardig fris en koud zijn. Dit geld ook voor in een rolstoel. Een fijne oplossing hiervoor is een scootmobiel poncho of rolstoel poncho. Deze zijn er in verschillende soorten te krijgen. Ook is een beenkleed soms genoeg omdat men dan voldoende warmte van de eigen winterjas krijgt.

De meeste poncho’s zijn gevoerd en waterdicht. Dus ook bij nat weer wordt u beschermt. Ook wordt het uiterlijk van de scoootmobiel poncho of rolstoel poncho steeds belangrijker, daarom hebben wij naast de traditioneleĀ  poncho’s ook een sierlijk afgewerkt poncho die eenvoudig aan en uit te doen is en een klittenbandsluiting heeft die lijkt of dat het met knopen vast zit. Deze poncho is lang van voren en kort van achter zodat de gebruiker niet uit de rolstoel of scootmobiel hoeft op te staan en deze makkelijk is aan te doen.

Welke scootmobiel poncho’s of rolstoel poncho’s zijn er te krijgen ?

De Luxe Poncho – Rolstoel Poncho Fleece

 

Sierlijk afgewerkt en eenvoudig te hanteren en aan te trekken. Heerlijk warm en water afstotend (niet waterdicht) Leverbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, camel en ecru.

Klik op de afbeelding om naar de product pagina te gaan.

Splash Scootmobiel / Rolstoel Poncho

 

De Splash scootmobiel of rolstoel poncho is geheel waterdicht en in one size verkrijgbaar . De poncho is er in een gevoerde en niet gevoerde uitvoering. De poncho heeft een lengte van 100 cm en is voorzien van een regen cap.

Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan.

Voor meer informatie over een scootmobiel poncho of rolstoel poncho kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice die tijdens openingstijden bereikbaar is op 0545-296368 . Wilt u liever een email sturen dan kan dit naar info@totalezorgwinkel.nl

Bent Op Zoek Naar Een Scootmobiel Poncho Of Rolstoel Poncho ?

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken