Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
19 feb 2018

Het hele jaar door plezier van uw scootmobiel

Vanaf januari 2018 is de Totale Zorgwinkel gestart met een maandelijkse blog over het gebruik van uw scootmobiel. Want scootmobielen zijn allang niet alleen meer slechts een noodzakelijk vervoermiddel voor gehandicapten of mensen die slecht ter been zijn. Vele gebruikers hebben allang ontdekt dat er zoveel meer mogelijk is. Scootmobielclubs schieten uit de grond, omdat rijden met een scootmobiel met lotgenoten enorm leuk is. Uw horizon wordt verbreed, niet alleen wat betreft de ontdekkingstochten in de buurt, maar ook wat betreft contact met nieuwe mensen.

De maandelijkse blog van de Totale Zorgwinkel gaat in op het veilig gebruik van uw scootmobiel. Wij geven u slimme tips om probleemloos op pad te gaan en houden u op de hoogte van handige accessoires. De scootmobiel zelf wordt telkens weer verbeterd. In onze blog kunt u lezen welke nieuwe ontwikkelingen er zijn en beschrijven wij de allerlaatste modellen.

En route met de scoot

In de maand januari gaat ons blogartikel over de invloed van kou en vorst op de accu van uw scootmobiel. Maar ook hoe u warm én comfortabel in winterse weersomstandigheden kunt blijven rijden. We hebben het ook over het belang van goede verlichting nu de dagen kort zijn.
De komende maanden komen er talloze onderwerpen aan de orde die voor u als gebruiker of  aanstaande gebruiker bijzonder nuttig zijn, zoals:

  • hulp bij pech
  • verkeersregels waaraan u zich dient te houden
  • hoe kunt u uw bereikbaarheid in afstand met uw scootmobiel vergroten
  • de top 5 van de beste scootmobielen
  • slimme accessoires voor uw scootmobiel etc.

De Totale Zorgwinkel helpt u met plezier op weg

Als scootmobiel specialist horen wij dagelijks de ervaringen van vele bestuurders. Deze kostbare informatie delen wij graag met u als (toekomstige) gebruiker. Want een probleemloze, comfortabele scootmobiel is belangrijk. Zeker als u afhankelijk bent van dit vervoermiddel wilt u pech voorkomen, met alle gevolgen van dien. De Totale Zorgwinkel begrijpt dit volkomen. Met ons maandelijks nieuwsbericht helpen wij u optimaal van uw scootmobiel te blijven genieten. Weer of geen weer!
U kunt de artikelen via onze Facebookpagina volgen: https://www.facebook.com/Totalezorgwinkel/. Mis het niet!

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken