Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
7 feb 2018

Het Ideale Reismaatje – KD Smartchair Elektrische Opvouwbare Rolstoel

De KD smartchair opvouwbare elektrische rolstoel is perfect om mee te nemen, om te winkelen, een dagje uit of op reis. Met 1 simpele handeling klapt u de smartchair namelijk in en vervoert u deze eenvoudig in de auto, trein , camper of vliegtuig. De besturing is overzichtelijk en eenvoudig via een joystick die links of rechts te plaatsen is.

Demonstratie van de Smartchair

Als officiële dealer van Nederland van de KD Smarchair kunt u deze uitgebreid proberen bij een demonstratie bij ons in de showroom of bij u aan huis. Ook hebben wij nog andere elektrische opvouwbare rolstoelen op voorraad zoals o.a de Zinger rolstoel, Supachair en Quest rolstoel die dan ook geprobeerd kunnen worden zodat u goed de verschillen kunt ervaren en voor u de juiste keuze kunt maken. Voor het maken van een afspraak voor een demonstratie aan huis kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. In onze showroom kunt u tijdens openingstijden gerust binnenlopen.

Product impressie van de Smartchair

Hieronder ziet u een demonstratie film van de KD Smartchair

Alle verdere specificaties van de smartchair vind u op de product pagina waarvan de link hier bovenin de tekst staat. De Smartchair is in twee verschillende uitvoeringen leverbaar de Standaard uitvoering en de XL uitvoering.

Het Ideale Reismaatje – KD Smartchair Elektrische Opvouwbare Rolstoel

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken