Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
2 apr 2024

Joiny – Elektrische Driewieler Fiets / Scootmobiel

Heeft u moeite heeft met langer lopen of met fietsen en wilt u liever niet op een scootmobiel ? Dan is er nu goed nieuws. Martin uit Borne is MS patient en zocht een oplossing voor zijn mobiliteit. Het enige waar hij op uit kwam was een scootmobiel of een grote driewiel fiets die en heel breed is maar ook net zoals de scootmobiel vaak een lage zitting hebben. Martin zocht juist iets wat en sportiever en of een normale fiets hoogte zat zodat je als volwaardig persoon deel kunt nemen in het verkeer en ook samen naast elkaar erop uit kunt terwijl je op de zelfde hoogte zit en communiceert. Als industrieel ontwerper had Martin het voordeel zelf wat te kunnen ontwerpen wat hem vrijheid gaf en voor volwaardig deel te kunnen nemen in het verkeer. Om tot slot de cirkel rond te maken voor verdere concrete stappen heeft Martin contact gezocht met engineer Han Kok, die hem geholpen heeft met de doorontwikkeling, engineering, prototyping en inproductiename van het product.. Zo is de Joiny elektrische driewieler ontstaan. Een perfecte oplossing voor mensen die moeite hebben met fietsen maar die te goed zijn voor een scootmobiel. Dit moderne en functionele mobiliteits hulpmiddel is de perfecte oplossing voor mensen met bijvoorbeeld een spierziekte , Long covid, MS, Parkinson, COPD of andere mobiliteits problemen.

 

Ontdek De Joiny Elektrische Driewieler

Over De Joiny Driewieler

De Joiny is een elektrische driewieler wat tussen een e-bike en een scootmobiel in zit. Een balans voertuig wat zorgt voor een vrij gevoel en met een hoge zit op een fietszadel . Het is een sportieve oplossing voor mensen met een beperkte mobiliteit . De Joiny is uitermate stabiel en veilig en zorgt met het speciale kantelsysteem ,met stabiele middenstand voor beweging op het voertuig maar ook voor maximaal contact met de ondergrond zodat kantelen geen optie meer is . Alle zijn de lage opstap, hoge zit op fietshoogte, ge oel van volwaardigheid en vrijheid en sportieve look en feel op de Joiny waarmee je ondanks je mobiliteits beperking onbeperkt jezelf kunt zijn. De Joiny heeft een zeer korte draaicirkel waarmee je zowel tussen fietsverkeer als in voetgangersgebied makkelijk kunt manoeuvreren. Zelfs binnen in winkels is het door de minimale breedte eenvoudig rijden en keren.

Waar Kan Ik De Joiny Driewieler Uitproberen ?

Totale Zorgwinkel officiële dealer van de Joiny driewieler kunt u deze bij onze showroom in Neede uitproberen in een rustige omgeving zonder al te veel hinder van verkeer. U kunt bij ons voor de deur parkeren en wij hebben alle tijd om samen met u de Joiny uit te proberen en test te rijden. Onze adviseurs zullen u de Joiny geheel uitleggen alvorens we beginnen met een proefrit. Tijdens openingstijden van Dinsdag t/m Zaterdag kunt u altijd binnenkomen zonder afspraak. Komt u van ver ? Dan is het altijd makkelijk dat wij weten dat u komt . Let wel op dat de Joiny circa eind April 2024 bij ons beschikbaar is .

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368

Demonstratie Dag Joiny Driewieler

Op Zaterdag 11 Mei 2024 hebben wij in samenwerking met de ontwikkelaars van de Joiny een open demonstratie dag voor iedereen wie geïnteresseerd is en eens wil kijken of de Joiny past bij zijn of haar behoefte. Dit doen wij van 10.00 t/m circa 14.00. Komt u op die dag niet uit bent u natuurlijk ook tijdens openingstijden welkom om de Joiny te bekijken en uit te proberen in onze showroom.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken