Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
10 jun 2021

Joyrider – Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Bent u op zoek naar een lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel die compact, modern en eenvoudig te besturen en op te vouwen is ? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Joyrider elektrische reisrolstoel is binnen 1 seconde op te vouwen en mee te nemen in de auto, vliegtuig, trein of tram. De elektrische rolstoel weegt slechts 19,5 kg en is voor veel mensen te hanteren en te tillen. De accu’s zijn speciaal getest zodat deze meegenomen mogen worden in het vliegtuig.

Dagje weg met de Joyrider rolstoel

Een dagje weg is geen enkel probleem meer, de Joyrider neemt u zo mee en op locatie kunt u hiermee zowel binnen als buiten mee rijden. Door zijn compacte afmetingen en korte draaicirkel , de Joyrider draait namelijk praktisch om zijn eigen as heen. Is de elektrische rolstoel veel makkelijker te hanteren en behendiger dan bijvoorbeeld een opvouwbare scootmobiel. Met een actieradius van circa 16 – 18 km kunt op op de plaats van bestemming ruim uw ding doen en heeft u normaal gesproken voldoende accucapaciteit. Wilt u een verdubbeling dan kunt u ook eenvoudig een extra accu aanschaffen die met 1 simpele handeling te verwisselen is en makkelijk en licht is om mee te nemen.

Gebruik voor in en om het huis

Ook is de elektrische opvouwbare rolstoel zeer geschikt om in uw eigen omgeving uw ding te doen ? Wilt u namelijk even een blokje om met mooi weer ? Voor de Joyrider geen probleem , u kunt rustig over de stoepen rijden en zo veilig erop uit. Ook met ruwe ondergronden zoals bospaden, grasvelden ect zijn geen probleem en rijd de Joyrider zo overheen. Wilt u een helling of drempel over ? Door de twee sterke motoren aan beide zijden van de banden gaat u rustig omhoog en naar beneden . Wilt u stil staan halverwege de heuvel ? De sterke motor rem zorgt ervoor dat u stabiel en stevig blijft zitten.

Uitproberen Van De Joyrider Rolstoel

Lijkt de Joyrider een uitkomst voor jou ? Maar wil je hem toch eerst uitproberen ? Dan is dit natuurlijk mogelijk in onze showroom in Neede . Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen ? Dan kan dit bij serieuze interesse ook bij u aan huis. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl In onze showroom kunt u van Dinsdag tot Zaterdag tijdens openingstijden gewoon binnen lopen om de Joyrider rolstoel te proberen.

Demonstratiefilm Van De Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel Joyrider

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken