Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
19 aug 2022

Keuze Uit Verschillende Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoelen

U bent aan het kijken naar een lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel en kunt zich op internet natuurlijk prima oriënteren en kijken wat u aanspreekt. Wel zit er veel verschil in type rolstoel qua zit , beenruimte , gewicht en manier van reageren van de joystick. Daarom adviseren wij ook altijd om langs te komen in de showroom of om een afspraak voor een demonstratie aan huis te maken zodat u zelf goed kunt ervaren wat prettig voor u is. Zo kunt u een juiste keuze maken en weet u zeker dat het bij u past.

Veel verschillende soorten op voorraad staan

Als specialist van Nederland in lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel hebben wij veel soorten staan die uitvoerig zijn getest op betrouwbaarheid, stabiliteit en veiligheid. Zo weet u zeker dat u een rolstoel aanschaft die voldoet aan alle eisen van deze tijd. Doordat wij als enigste aanbieder in Nederland zoveel soorten hebben staan kunt u deze ook goed naast elkaar uitproberen en vergelijken op het moment zelf. Onze medewerkers zijn getraind en kunnen u alles uitleggen over de verschillende types rolstoelen.

Een blik op ons assortiment lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen.

 

Splitrider Rolstoel

De Splitrider is de lichtste opvouwbare elektrische rolstoel op de markt met een tilgewicht van slechts 12 kg is die voor bijna iedereen goed hanteerbaar en perfect in gebruik.

Joyrider Rolstoel

De Joyrider is exact dezelfde rolstoel als de Splitrider qua zit, rijden en besturing. Het grote verschil zit hem in het tilgewicht . Waar de Splitrider op te vouwen en te splitsen is wordt de Joyrider binnen enkele seconden opgevouwen tot een tilgewicht van 19 kg . Dit maakt hem nog steeds zeer geliefd en 1 van de lichste op de markt verkrijgbaar.

Smartchair Travel

De Smart Chair Travel is een zeer geliefde opvouwbare elektrische rolstoel die een heerlijke zit heeft. Het tilgewicht is 189,5 kg wordt te reduceren tot 16 kg is met de smartroll die hier optioneel bij verkrijgbaar is

Prorider Serie

Van de Prorider opvouwbare elektrische rolstoelen zijn maar liefst 3 modellen beschikbaar. U kunt kiezen uit de standaard versie, een versie met een sta-op systeem en een splitsbaar model met een tilgewicht van 15 en 17 kg. Het sterke frame, grote wielen en heerlijke zit maken dit een zeer gewilde elektrische opvouwbare rolstoel.

Excel Qnect

De Excel Qnect is een basis rolstoel die voor incidenteel gebruik op te vouwen is maar wel een stuk zwaarder in gewicht is . Door zijn scherpe prijs is dit wel een aanrader voor mensen die de rolstoel het meest voor in en om het huis gebruiken.

Moving Life Atto

De Moving Life Atto is geen elektrische rolstoel maar hoort toch in dit rijtje thuis aangezien hij makkelijk opvouwbaar is en licht om te tillen. De Atto geeft veel beenruimte en is op te vouwen tot een koffertje. Het koffertje is nog deelbaar waardoor u een tilgewicht van 14 en 16 kg heeft.

Opvouwbare rolstoel Met elektrische achterloopset

Bij de meeste varianten is ook een elektrische ondersteuning aan de achterzijde mogelijk zodat een begeleider de rolstoel geheel elektrisch kan bedienen aan de achterzijde. U kunt dan zelf bepalen of de besturing aan de achterzijde of voorzijde met de joystick plaats vind.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken