Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
7 feb 2017

Lichtgewicht Drive Nitro Rollator

1 van onze meeste verkochte lichtgewicht rollators is de Drive Nitro rollator . Deze rollator is zeer stabiel en stevig, heeft een licht hanteerbaar gewicht en is voorzien van medium grote wielen.  De meeste mensen zijn wel op de hoogte dat hoe groter de voorwielen van een rollator hoe makkelijker u buiten over oneffenheden en ongelijke paden loopt.  Nu zijn de meeste rollators met grote banden binnen weer wat lastiger, zeker als u wat kleiner behuisd bent. Ons gehele assortiment rollators vind u hier : Rollators Totale Zorgwinkel

Nu kunt u voor binnen ook een binnenhuis rollator aanschaffen maar met de Drive Nitro rollator kunt u doordat deze een tussen maat wielen heeft ook heel goed binnen manoeuvreren.  Voor buiten heeft u dan grotere wielen als een normale rollator zodat u heel soepel en makkelijk loopt over ongelijke stoepen en dergelijke en toch de compactheid voor binnen behoud.

Frame van de lichtgewicht Drive Nitro rollator

Het frame van de rollator is zeer stevig en kan maar liefst een maximale belasting van 150 kg hebben. Dit zegt ook veel over hoe de rollator met de weerslag van de ondergond om gaat en de trillingen die het frame absorbeert.  De combinatie van de zachte handvatten, grote wielen en het sterke frame zorgt ervoor dat u zeer eenvoudig kunt lopen en bijna tot geen trillingen van de rollator ervaart.

Inklappen van de Drive Nitro rollator

De lichtgewicht rollator is zeer eenvoudig in te klappen door aan het handvat (zacht) op de zitting te trekken. De rollator vouwt zich dan zelf horizontaal op tot een klein en handzaam pakketje dat eenvoudig in de auto , bus, vliegtuig of trein kan worden vervoerd.

Officiële Drive Plus Dealer

Doordat wij officieel Drive Plus dealer zijn kunnen wij de Drive rollator voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Een Drive Plus Dealerschap ontvang je als dealer door je te onderscheiden in service prijs en kwaliteit, iets wat niet veel dealers zijn en waar wij als Totale Zorgwinkel hard voor hebben gewerkt en de service altijd hoog in het vaandel hebben staan.

Kleuren en Maten

De lichtgewicht rollator Drive Nitro is leverbaar in 3 verschillende kleuren en maten. XS / M / L . De XS is alleen leverbaar in de kleur Champagne en de maat M in de kleuren wit, zwart en champagne De maat L is leverbaar in wit en champagne. De XS is momenteel nog niet te bestellen via de website maar na telefonisch overleg of via de email aan u leverbaar . De maat M en L kunt u rechtstreeks via onze website bestellen.

 

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met 0545296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Lichtgewicht Rollator Drive Nitro

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken