Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
21 mei 2024

Lichtgewicht Elektrische Rolstoel Van Carbon

Wanneer het lopen lastiger gaat is een opvouwbare elektrische rolstoel een uitkomst. Deze geven zowel binnen als rondom het huis en dorp vrijheid. Ook zijn deze makkelijk mee te nemen in de auto, vliegtuig of trein. Zo kunt u op locatie ook doen wat u wilt en geeft de rolstoel uw vrijheid zonder dat u tussendoor hoeft te rusten of dat u niet meer kunt. Vaak is het gewicht dan belangrijk om deze in de auto te tillen. Dan is een rolstoel van Carbon materiaal een uitkomst. De Quickie Carbon opvouwbare elektrische rolstoel weegt namelijk nog maar 14 kg en is met 1 handeling op te vouwen. Zo krijgt u deze zonder veel moeite in de auto. Wilt u graag nog een lichtere variant ? Dan is er de Splitrider Ultralight die in twee delen te splitsen is met een tilgewicht van slechts 8,6 kg. Ook zijn twee delen vaak makkelijker te positioneren in de auto.

Lichtgewicht Elektrische Opvouwbare Rolstoel Van Carbon

Zit van de Carbon elektrische rolstoel

Elke elektrische rolstoel heeft een eigen zit om uw ondersteuning te geven . Hier zit natuurlijk verschil in en is vaak aan de hand van uw lichaam wat u prettig vind zitten. De Quickie Carbon Q50 R heeft hierin een voorgevormde rugleuning die ademend is en u een juiste ondersteuning geeft. Wel is het vaak goed om ook verschillende modellen naast elkaar te proberen zodat u in de zit, het rijden en het tillen een goed vergelijk krijgt en u deze naast elkaar kunt uitproberen.

Actieradius Van De Quickie Q50 R Carbon Rolstoel

Ook in het bereik zit er verschil per elektrische rolstoel . De Quickie Q50 R heeft een actieradius van circa 15 km wat u moet vergelijken met het lopen van een afstand. Dit is dus een heel behoorlijke afstand voor een dagje weg. Wilt u graag een tweede accu ? Dan kan deze meteen geplaatst worden in de Quickie en verdubbeld u het actieradius. Tevens zijn de accu’s geschikt voor vliegverkeer en kunt u de rolstoel dus ook meenemen op vliegvakantie.

Verschillende Elektrische Rolstoelen Uitproberen

Als grootste aanbieder van opvouwbare elektrische rolstoelen kunt u deze bij ons in de showroom naast elkaar uitproberen. Wij zullen u adviseren en de verschillen per rolstoel goed uitleggen. U kunt bij ons deze rolstoelen zowel binnen als buiten uitproberen . We kijken of deze goed past in uw auto en welk tilgewicht voor u van toepassing is . Zo kunt u heel goed bekijken welke opvouwbare elektrische rolstoel het best bij u past en waar u het meest gemak van heeft.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken