Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
20 jul 2023

Life Mobility Solo 4 – Black Edition Met Lithium Accu

Nieuw in ons assortiment is de Life & Mobility Solo 4 Black Edition . Deze in geheel zwart uitgevoerd scootmobiel is zeer stijlvol en stoer. De vering blijft zoals u gewend bent van de Solo de beste wat er verkrijgbaar is met een zeer hoog rijcomfort. Ook de instelbaarheid van de rijeigenschappen blijft een groot voordeel en is altijd weer opnieuw in te stellen. Zo kunt u de scootmobiel ten allertijden laten aanpassen aan uw behoefte.

Life Mobility Solo 4 –  Met Lithium Accu

Nieuw bij de Solo is dat deze nu ook met Lithium accu’s verkrijgbaar zijn. Het grote voordeel van Lithium accu’s is het grotere bereik en dat je deze tussendoor kunt bijladen en niet aan 1 stuk hoeft te laden . Bij een Gel of AMG accu dient deze altijd geladen te worden aan 1 stuk voor een periode van 12 tot 14 uur. Een lithium accu kan bijvoorbeeld ook rustig een uurtje worden bijgeladen en ook zijn deze veel sneller vol. De aanschaf van een lithium accu is wel veel hoger in prijs maar de levensduur van de accu is dan ook 3 tot 3,5 x zo lang als een standaard accu. Op de lange termijn zit hier dus bijna geen prijsverschil in maar heeft u wel de voordelen van het actieradius en het gemak van het bijladen.

Solo 4 Black Edition Scootmobiel Vering

De Solo scootmlobiel staat bekend om 1 van de beste veringen op de markt te hebben en geeft dus een zeer hoog rijcomfort. Naast de INDEGO vering op basis van rubber heeft de Solo ook standaard een stoelvering zodat u nog meer comfort krijgt. Ook is de stoel voorzien van een opblaasbare lumbaalsteun en is deze geheel verstelbaar en draaibaar.

Cruise Control

De life&mobility Solo 4 is 1 van de enigste scootmobielen die voorzien is van een cruise control. Zeer handig als u last heeft van reumatische vingers, zo hoeft u tijdens lange ritten niet constant de gashendel vast te houden.

Sturing

Naast het hoge comfort heeft de Solo 4 black Edition ook een zeer koersvaste sturing die zeer licht te hanteren is. Het overzichtelijke display is te makkelijk te bedienen en de snelheid , optrekken en afremmen kunnen wij geheel naar wens voor u programmeren . Ook de knipperlichten kunt u bedienen met beide handen aan het stuur, wel net zo veilig. Standaard is de scootmobiel nog uitgerust met een nood / paniek knop waarbij de scootmobiel meteen stilstaat.

Demonstratiefilm Solo 4 Scootmobiel

Hieronder ziet u een demonstratiefilm en uitleg van de unieke Solo 4 scootmobiel in normale uitvoering. Qua rijden en vering ect is dit exact dezelfde als de black Edition , deze heeft alleen een ander uiterlijk.

Proefrijden op de Solo 4 Scootmobiel

Wilt u eens graag proefrijden op de Solo 4 scootmobiel en het unieke veersysteem uitproberen ? Dat kan met een gratis proefrit aan huis op afspraak en afhankelijk van het aantal km van onze showroom. Of bij onze showroom waar u altijd kunt binnenlopen tijdens openingstijden en waar we ook veel verschillende soorten scootmobielen hebben staan om uit te proberen.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38 ( autonavigatie op parallelweg 90 )

7161 RT Neede

info@totalezorgwinkel.nl

0545-296368

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken