Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 nov 2015

Linido Douchestoel

De douchestoel Linido is een douchestoel van top kwaliteit.

De douchestoel dient aan de wand gemonteerd te worden doormiddel van RVS bevestigings materiaal. De wand dient wel geschikt te zijn voor muur montage.
De Linido douchestoel is ergonomisch gevormd voor optimaal zitcomfort. De voorzijde van de douchestoel is lichtelijk rond gevormd en afgewerkt zodat uw benen niet knellen op de douchestoel.
De armleggers zijn afzonderlijk opklapbaar dit maakt zijdelings zitten en opstaan mogelijk. De armleggers zorgen voor een relaxte zithouding tijdens het douchen. Doordat de armleggers lang zijn en goed in de hand liggen zijn ze ook ideaal als steun bij het gaan zitten en weer opstaan.
De douchezitting is voorzien van een lichte anti-slip zodat glijd wordt voorkomen. Tevens is de zitting gepositioneerd in een lichte hoek van 3 graden zodat het water er makkelijk afstroomt.
De douchestoel is zeer eenvoudig opklapbaar zodat deze weinig ruimte in beslag neemt bij voor de andere douchegebruiker of bij bijvoorbeeld het schoonmaken van de douche. De douchestoel zelf is zeer makkelijk schoon te maken door zijn makkelijke vorm en doordat is goed is afgewerkt.
U kunt meer informatie over de Linido douchestoel vinden op : http://www.totalezorgwinkel.nl/linido-douchestoel-met-rugleuning-en-armleggers.html

 

De opklapbare douchestoel is ook te verkrijgen alleen in een opklapbare douchezitting.

http://www.totalezorgwinkel.nl/linido-douchezitting-aan-de-wand.html 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken